Zabava

[ Izvor: Mediji ]

22. 02. 2024. 10:42 0

Spavale smo u kolima, ništa nismo imale: Oskarovka o počecima

Oskarovka Hilari Svonk (49) nedavno se osvrnula na početak karijere, priznavši da je spavala u kolima sa majkom Džudi kada je tek stigla u Holivud.

Hilari je ispričala u novom intervjuu za Vol strit žurnal kako je napustila srednju školu u Vašingtonu, posle druge godine u pokušaju da postane glumica u Los Anđelesu. Objasnila je da se njena majka u to vreme odvojila od oca Stivena.

- Stalno sam tražila posao. Kada nismo spavale u kolima, bile smo u kući mog novog prijatelja mojih godina, čija se porodica upravo iselila i pokušavala je da proda svoj dom - priseća se ona.

Džudi je ubrzo našla posao sekretarice u Kaliforniji i iznajmile su garsonjeru.

- Bila sam uzbuđena što živim svoj san - rekla je glumica i zatim se zahvalila majci koja joj je uvek bila najveća podrška.

- Iako sam srećna što smo otišli ​​iz Los Anđelesa, povremeno, kada sam tamo na sastancima, vozim se ulicom u Pasadeni gde smo se mama i ja parkirale i spavale. Uprkos svemu, osećam nostalgiju za danima kada nismo imale ništa - zaključila je ona.

Podsetimo, oskarovka i njen suprug Filip Šnajder postali su roditelji blizanaca u aprilu 2023. godine. Srećnu vest glumica je podelila na društvenim mrežama i otkrila da je u 48. godini rodila dečaka i devojčicu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati