Savremena žena

Direktno.rs

10. 04. 2023. 13:55 0

U 48. godini - blizanci: Porodila se slavna glumica

Čuvena oskarovka Hilari Svonk se porodila i u 48. godini postala je mama blizanaca! Odlučila je da konačno karijeru stavi u drugi plan i posveti se porodici.

Dvostruka oskarovka Hilari Svonk (48) je predivnom slikom otkrila da je rodila blizance! Sve pratioce na društvenim mrežama je razgalila prelepim prizorom - držala je novorođenčad u naručju, dok je gledala u zalazak sunca, ističući da njenoj sreći nema kraja.

- Nije bilo lako. Ali, tu su moj dečak i devojčica! Vredelo je! Srećan Uskrs! Objava iz čistog raja - napisala je novopečena mama.

Njena emotivna poruka je oduešvila i brojne poznate ličnosti, te joj je Šeron Stoun poručila: "Bog te blagoslovio, dušo, ovo je najneobičnije putovanje ikada! Tako sam srećna zbog svih vas."

Slavna glumica je još u oktobru obelodanila da je ostala u drugom stanju, a potom je i iznenadila svoje obožavaoce kada je saznala da će dobiti blizance. Tata i preduzetnik Filipa Šnajdera (45) ne krije koliko je ponosan na Hilari, naglašavajući da lepši poklon u životu nije mogla da mu podari.

Hilari i Filip venčali su se 2018. godine, a prema pisanju stranih medija, upoznali su se na sastanku na slepo u novembru 2016. i to pet meseci nakon što je glumica završila svoju tromesečnu veridbu sa bivšim teniskim profesionalcem Rubenom Toresom.

Hilari se pre par meseci osvrnula i na vrlo česta pitanja o tome što se ranije nije ostvarila u ulozi majke.

- Ganjala sam karijeru, a i nisam imala pravu vezu sve do unazad četiri godine. Svi ti elementi morali su da dođu na svoje. O majčinstvu sam razmišljala još kao mlada devojka. I to mi je uvek bilo u mislima, zato mi je drago što sam najzad trudna - objasnila je tada glumica.

Glumica je rođena u Linkolnu i dolazi iz skromne porodice. Kao dete je živela u kamp prikolici pokraj jezera Samiš u Belingamu. Prvi put je zaigrala na daskama koje život znače sa devet godina u predstavi "Knjiga o džungli", potom je nastavila da se bavi glumom i u osnovnoj školi. Nastupala je i na plivačkim takmičenjima na Olimpijadi mladih i prvenstvima države Vašington, a sjajne rezultate ostvarivala je i u gimnastici.

Roditelji su joj se rastali kad joj je bilo trinaest, a Hilari se sa majkom preselila u Los Anđeles. Živele su u autu, sve dok majka nije uspela dovoljno da uštedi novca kako bi iznajmile apartman.

Hilari ističe da joj je je majka najveća inspiracija za sve što radi u životu, jer se pokazala kao neverovatan borac. U Kaliforniji, Svank se upisala u srednju školu South Pasadena. Međutim, ubrzo je odustala od formalnog obrazovanja i potpuno se posvetila glumi. Počela je time profesionalno da se bavi, a plaćala je stanarinu novcem koji bi zaradila pojavljujući se u televizijskim serijama kao što su: "Evening Shade" i "Growing Pains."

Nije ni slutila kako će se razvijati njen glumački put, a ponajmanje se nadala da će u svojim rukama držati Oskara i to dva puta.

Hilari je 2005. godine osvojila Oskara za najbolju glumicu za ulogu odlučne konobarice Ozarksa koja je postala borac Megi Ficdžerald u kritički hvaljenoj bokserskoj drami Klinta Istvuda. A prestižnu nagradu je dobila i za maestralnu glumu u filmu "Momci ne plaču" 1999.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati