Zabava

Direktno.rs

08. 01. 2024. 14:05 9

Prozivate Seku zbog tvita o Božiću? Veeelika greška! (FOTO)

Pevačica Seka Aleksić objavom o "tradicionalnoj" proslavi Božića na mreži "X" dobila je reči podrške, ali i ozbiljne prozivke. Reagovala je u svom stilu.

Podsećanja radi, Seka Aleksić je na dan Božića napisala poruku, a onda su usledili brojni komentari.

- Jeste spalili lomače, gume od automobila, vozili kamione i držali sirene na max, vozili se na krovu automobila, skidali goli do pojasa i udarali u prsa, pekli vola u crkvenom dvorištu, pucali iz vatrenog oružja, bacali petarde tradicionalno?! - napisala je Seka, a nakon ove objave, komentari su počeli da se nižu.

- Licemerje je jedna od najodvratnijih karakternih osobina - napisala je korisnica Tvitera uz Sekinu raniju sliku iz novina, na šta je ubrzo stigao odgovor.

- Željana, žao mi je što nisi dovoljno inteligentna da shvatiš ono što je shvatila većina ljudi. Ako ti je lakše, slobodno na ovako velike i bitne praznike gde se pokazuje ljubav, molitva itd ti pali gume, trubi i pucaj. Ako misliš da je to pred Bogom važno, pobednica si!

Seka Aleksić je na ovu temu dodala još jedan komentar.

- Ipak su najgori oni koji izmišljaju tradiciju i običaje. Oni koji ne mogu dostojanstveno da dočekaju bilo koji praznik kako Bog nalaže. Svesno ili nesvesno svakako pogrešno - zaključila je pevačica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati