Zabava

[ Izvor: Mediji ]

15. 12. 2023. 12:40 1

"Preko veze uloga mog ljubavnika": Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu

Glumci Uliks Fehmiu i Snežana Bogdanović važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, a sada imaju priliku i da dele kadar.

Naime, njih dvoje tumače ljubavni par u seriji "Poziv", a sada su otvoreno govorili o svojoj saradnji.

- Znamo da su prve dve epizode imale jako veliku gledanost. Mi pratimo, iako smo igrali u seriji, znamo šta će se dogoditi, ali je gledamo potpuno nevino, svake subote i nedelje, i jako nam je uzbudljivo - ispričao je Uliks.

Snežana je istakla da je, prema njenom mišljenju, ova serija drugačija od svega što se danas publici nudi.

- Uspeva da razne sudbine i priče žena stavi u prvi plan i to je ono što mi se dopalo. Osvežavajuće je, da se prate žene u nekim, ’ajde da kažemo, muškim poslovima, odnosno ulogama – žena koja je u kriminalu, žena koja je u politici, žena koja je u policiji… To je prvenstveno jedna nova okolnost, a s druge strane ja stalno mislim da su žene većina naše publike, bilo da govorimo o pozorištu, ili bioskopu, o televiziji“, istakla je ona.

Ona je otkrila i da je reditelj Marko Đilas prvo nju pozvao za ulogu ministarke Zvezdane, a potom se našalila na račun svog supruga.

- S Markom sam radila seriju ‘Na terapiji’, a onda su me pitali šta mislim o tome da Zvezdaninog ljubavnika igra Uliks. Dobio je ulogu preko veze - rekla je glumica kroz smeh.

Uliks se nadovezao na to i otkrio da imaju odličnu saradnju.

- Mislim da se retko desi da umetnici završe zajedno u nekom odnosu ako nemaju i tu umetničku vrstu uzbuđenja jedno prema drugom, a mi to imamo – beskrajno poštovanje jedno drugog prvo kao umetnika i profesionalca, a onda smo i partneri - kazao je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati