Zabava

29. 09. 2023. 09:17 3

Vensan Kasel s novom 30 godina mlađom: Ista bivša?

Prošlo je pola godine od kad je jedan od najkomentarisanijih parova stavio tačku na ljubavni odnos. Naime, kada je Vensan Kasel izbrisao sve slike sa 30 godina mlađom Tinom Kunaki, bilo je jasno da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Bilo je i onih koji su verovali da će doći do pomirenja, a sada se čini da do toga nema ništa budući da se pojavila vest o tome da je Kasel našao novu devojku.

Nakon rastanka, Vensan se često pojavljivao u javnosti, vidno nasmejan i raspoložen, dok je Kunakijeva bila u nešto drugačijem raspoloženju.

U javnost je izlazila poprilično zapuštena i utučena, a mnogi su komentarisali da se po njoj vidi da joj je razvod teško pao. Međutim, vreme je učinilo svoje, a Tina se maksimalno posvetila sebi, te je konačno vratila osmeh na lice.

Dugo se šuškalo o tome da je Vensan Kasel bio preterano ljubomoran, te da je svojo 30 godina mlađoj izabranici svašta branio.

Kako prenose strani mediji, do razvoda je došlo jer je Kasel varao Tinu, baš kao i svoju prvu suprugu Moniku Beluči.

Shodno tome, navodno je on bio krivac raskida.

Već duže vreme se piše da Vensan ima novu devojku. Kao i Tina, i ona je mlađa od njega 30 punih godina, a u pitanju je Nara Baptista, manekenka koja ima 27 godina i brazilskog i australijskog je porekla.

Najpre se sve svodilo na flert preko društvenih mreža, a onda su putem Instagrama pokazali da su u Rio de Žaneiru, pa su čak i usnimljeni na jednom događaju koji promoviše kulturne događaje afroameričke zajednice.

Lepa manekenka je na društvenim mrežama objavila niz selfija, u kojima je u opisu napisala „tvoja“, na šta joj je Kasel na portugalskom odgovorio: "tvoj".

Zanimljvio je da Nara neodoljivo podseća na Tinu, te mnogi komentarišu da je našao njenu kopiju, a velika je slučajnost i to što je i ona od Kasela mlađa 30 godina.

Inače, Vansen sa Tinom ima ćerku Amazoni, a sa Monikom ćerke Devu i Leoni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati