Zabava

Direktno.rs

11. 09. 2023. 11:28 5

Kobijeva udovica posle Noletove posvete: Bravo!

Posle 24. uzetog Grend slema, Novak Đoković je proslavio US Open titulu u majici koja je odavala omaž velikom košarkašu koji je nosio ovaj broj, Kobiju Brajantu.

Ovaj Novakov čin, da ovako da poštovanje pokojnom NBA superstaru je oduševio sve sportske fanove širom sveta, a došao je i do Brajantove udovice.

Vanesa Brajant se oglasila na društvenim mrežama i zahvalila Noletu na ovom gestu, a uz video i fotografiju Novaka Đokovića podelila je i tekst: 

– Čestitke Novače, to je taj mamba mentalitet. Pravi prepoznaju prave – poručila je Brajantova udovica.

S druge strane, Novak je otkrio kako se rodila ideja o majici sa Brajantovim likom.

– Ova majica, razmišljao sam da mogu da je napravim, nikome to nisam rekao do pre nekoliko dana, pitao sam ljude iz tima da je naprave. Pričao je o mentalitetu, povratku posle povrede, njegova smrt me je mnogo pogodila, on je nosio 24 broj kada je završio karijeru, mislio sam da je ovo lep momenat da napravim sećanje na njega.

Na stadionu „Artur Eš“ u Njujorku Đoković je uzeo 24. krunu, pošto je u finalu savladao je Rusa Danila Medvedeva sa 6:3, 7:6 (7:5), 6:3.

Nakon što je savladao Medvedeva, Đoković je novu titulu i rekord proslavio tako što je uradio 24 skleka, preneo je Sport Klub.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati