Zabava

Direktno.rs [ Izvor: Jutarnji list ]

22. 08. 2023. 14:55 1

Bekamovi i ove godine na odmoru na Jadranu (FOTO)

Proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija odlučili su da i ove godine odmor provedu na Jadranu, budući da su stigli u Hrvatsku, prenose mediji u regionu.

Slavni par viđen je na ostrvu Lopud, a ovo je već druga godina zaredom da borave u dubrovačkim krajevima, preneo je Jutarnji list.

Na njihovo omiljeno ostvro stigli su u punom sastavu, a sin Kruz Bekam objavio je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram nekoliko fotografija sa jahte.

Rizort koji su odabrali nekada je bio franjevački stadion, a najam luksuznog kompleksa za jedan dan košta 10.000 evra za deset osoba, dok je cena jednog noćenja oko 1.400 evra.

Ovo nije prvi put su Bekamovi doputovali u Hrvatsku. Naime, slavna porodica je i prošle godine letovala na Lopudu, a i tada su odseli u istom rizortu.

Očigledno su Bekamovi zaljubljeni u jadransku obalu, vrlo često dolaze, a osim Hrvatske, posetili su i Crnu Goru, gde su odlučili da kupe i vilu, piše Klix.ba.

Naime, Viktorija i Dejvid kupuju luksuznu vilu na Jadranu, tačnije u okolini Tivta, a u Crnoj Gori su odmarali 2018. godine u luksuznom kompleksu na Svetom Stefanu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati