Zabava

[ Izvor: Mediji ]

30. 04. 2023. 10:00 1

Zbog kojih zvezda se najviše ide u bioskop?

Kada bismo vas pitali koje su najveće filmske zvezde na svetu, odnosno najveći mamci za publiku, verovatno biste spomenuli Toma Kruza, Dvejna Džonsona, a gde je tu neko mlađi? Ukoliko je sudeći po jednom novom istraživanju kako trenutno stoje holivudske zvezde po pitanju popularnosti, za mlade i nema puno mesta na listi najtraženijih. Istraživanje koje je radila kompanija National Research Group tražilo je od ispitanika da kažu pet glumaca ili glumica koji bi ih privukli da odu u bioskop i pogledaju neki novi film.

Rezultati deluju kao da smo i dalje na početku 2000-ih godina, jer od prvih 20 na listi samo Kris Hemsvort mlađi od 40, a pritom puni 40 ovog avgusta, a ostali su ipak malo stariji Tom Henks, Bred Pit, Tom Kruz, Denzel Vošington i dr.
Tom Kruz
Dvejn Džonson
Tom Henks
Bred Pit
Denzel Vošington
Džulija Roberts
Vil Smit
Leonardo Dikaprio
Džoni Dep
Kevin Hart
Kijanu Rivs
Sandra Bulok
Rajan Rejnolds
Adam Sendler
Harison Ford
Džordž Kluni
Robert Dauni Džunior
Anđelina Džoli
Morgan Frimen
Kris Hemsvort
Iako su holivudski producenti verovatno želeli da u vrhu vide Zendaju (broj 47 na listi), Majkla B. Džordana (43), Timotija Šalamea (tek 94), Margo Robi (67) ili Dženu Ortegu (54), to ipak nije slučaj.

Metju Beloni, urednik portala Puck, koji je preneo ovo istraživanje, kaže:

- Kao da ljudi pomisle na neka stara vremena kada razmišljaju o bioskopu, odnosno izgleda da su prestali da gledaju na glumce kao razlog za odlazak u bioskop nakon Tora iz 2011. godine -

Jedno malo iznenađenje je da je Džoni Dep i dalje na listi mnogih gledalaca, naročito žena mlađih od 35 godina, uprkos svoj kontroverzi u vezi sa njim u poslednje vreme.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati