Zabava

[ Izvor: Mediji ]

23. 09. 2022. 11:54 0

Rambo pred koncert: Moje pesme su hronika vremena

Kultni muzičar Rambo Amadeus i njegovih pet Winnetou-a održaće koncert 24. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac u Beogradu.

"Moje pjesme su svedočanstvo i hronika vremena i društvenih događaja, ali jednako tako i pokušaj anticipacije budućnosti, gdje nas izvesno očekuju ogromni ekološki izazovi, mnogo manje miroljubiva i gostoprimljiva prirodna sredina u kojoj ćemo morati da živimo. Nema boljeg mjesta od Botaničke bašte Jevremovac da se skrene pažnja na činjenicu koliko čovjek svojim trudom može da izmjeni svoje blisko okruženje na bolje, samo ako ima znanje i volju", najavio je Rambo Amadeus svoj koncert.

Ujedno, na ovom koncertu još jednom će uživo biti predstavljeni segmenti aktuelnog albuma "Brod budala", koji se upravo pojavio u fizičkom izdanju, kao vinilna LP ploča .

"Album nije u slobodnoj prodaji. Limitirano izdanje možda može da se dobije ako se naruči, i to samo preko veze, namijenjen je samo neizliječivim poštovaocima mog rada", predočava Rambo.

Pred koncert u Botaničkoj bašti, Rambo je predstavio svoju, "cyberflamenko" verziju sevdalinke "Mujo kuje konja po mjesecu", snimljenu za gitaristom Mirzom Redžepagićem.

Koncert organizuju promoterske kuće Long Play i RA Entertainment. 

Standardne ulaznice za koncert Ramba Amadeusa 24. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac koštaju 1.500 dinara. Vip ulaznice, propusnice za Fun pit i VIP backstage karte isključivo na zahtev (na mail: infolongplay@gmail.com)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati