Slobodno vreme

[ Izvor: Mediji ]

02. 09. 2024. 07:11 0

Nakon 14 godina u kavezu haski konačno slobodan (VIDEO)

Sibirski haski Big proveo je skoro 14 godina zatvoren u malom kavezu. Kada je konačno spašen iz nehumanih uslova, završio je u skloništu za životinje, a vrlo brzo pronašao je dom i porodicu.

Da neke tužne priče ipak imaju srećan kraj najbolje svedoči ono što se desilo ovom predivnom psu. Sve što je porodica želela jeste da pruži Bigu najljepši mogući ostatak života.

Siroti haski je gluv, pothranjen, ima slomljen rep i teško hoda. Njegove zadnje noge su toliko slabe, a razlog je manjak kretanja i trčanja. Haskiji su poznati kao aktivni psi koji uživaju u trčanju, no do nedavno Big je imao samo kavez u kojem se jedva okretao.

Porodica u koju je došao već ima tri psa i to haskija, maltezera i tri mačke koje su ga odmah prihvatile. Svaki dan mačke ga prate u šetnji i maze se s njim. Bigu je trebalo nekoliko dana da shvati svoje mesto u čoporu, no to se brzo rešilo i sada zajedno uživaju u igri i trčanju, dok mačke budnim okom prate Biga, prenosi portal Index.

Big sada uživa u životu, slobodan je, voli da se igra s igračkama i hoda po bazenu, a najviše od svega voli pažnju i ljubav koju dobija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati