Slobodno vreme

Direktno.rs

17. 11. 2023. 12:12 1

Hit imitacija Olje Bećković (VIDEO)

Imitacija uvek ume da bude dobar izvor zabave, pogotvo kad neko to odradi sa stilom, humorom i autorskim pečatom.

TikTokom prvo, a onda i drugim društvenim mrežama, se proširio video u kom Olja Bećković najviše voli da, posle Utiska nedelje, svrati do Novog sada na jedan mali indeks sendvič u Vanesi, poznatom lokalu iz ovog grada.

Naravno, to se nije zaista desilo, već putem sjajne imitacije na Tiktok profilu gulaglatka, videli smo kako bi to možda izgledalo.

U urnebesnom klipu smo dobili sve od predloga, odnosno priloga, do mirođije koja se u sve meša, pa i do smanjivanja televizora da bi se bolje razumeli.

Ovaj sjajni imaginarni dijalog Olje Bećković i prodavačice sendviča je samo za pola dana pregledan više od 80.000 puta i sigurni smo da je to tek početak.

"Ovo je Bolja Bećković" ; "Koji je Vaš utisak o indeksu?"; "Slabo znam kako Olja zvuči osim da je ovo kao Sunđer Bob nakon puberteta, ali je svakako sjajno" ; samo su neki od komentara na sjajan klip.

Kad je autorka upitana zašto radnica ima ovakav glas, duhovito je odgovorila: "Omaž radnicama Vanese koje izgube glas od dranja na pijane ljude godinama".

Svi kojji su pogledali ovaj klip, kao i njegova autorka, žele sad samo jedno – da Olja ovaj klip vidi i da ga uvrsti u jedan od priloga, pardon, predloga za "Utisak".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati