Slobodno vreme

[ Izvor: Večernji list ]

06. 08. 2023. 09:01 1

Večera na Hvaru za ne previše gladne 402 evra (FOTO)

Mnogi govore o visokim cenama smeštaja, hrane u prodavnicama i na pijacama, ali i u restoranima širom hrvatskog Jadrana. Ovoga puta na cenu se požalila turistkinja iz Njujorka. Blogerka Teona Mango krajem maja je posetila Hrvatsku, a na svom putovanju stala je na Hvaru, Korčuli i u Dubrovniku.

Uz brojne bajkovite fotografije i video zapise u kojima je govorila o lepoti mora i kvalitetu smeštaja i ljubaznosti domaćina, ona je istakla i cenu jedne večere koja ju je šokirala.

- Ovo se dogodi kada prihvatite preporuku konobara za predjelo i glavno jelo. Pitao nas je i koliko smo gladni, a mi smo rekli da nismo previše. Pitam se koliki bi tek bio račun da smo rekli da smo gladni - napisala je pored fotografija računa objavljenih na Instagramu koje pokazuju ukupni iznos od 402,42 evra.
Na računu se može videti da su Teona i njeno društvo pojeli pohovane lignje, crni rižoto, sipe, brodet od ribe, "kapetanov pjat", a pili su i vino i mineralne vode. U cenu je uračunato i postavljanje stola, couvert.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati