Slobodno vreme

[ Izvor: Sensa ]

29. 05. 2023. 15:23 0

8 znakova da ste na pravom mestu u pravo vreme

Da li znate šta su “slučajnosti sa dubljim značenjem”? To je jezik kojim nam se obraća univerzum i govori na da smo na pravom putu.

Sinhroniciteti ili “slučajnosti sa dubljim značenjem” su znakovi pored puta koje možemo da pratimo. Obično sinhroniciteti nose zaista važne poruke za nas i treba da ih razumemo i uzmemo u obzir.

Sinhroniciteti nam pokazuju da smo na pravom mestu u pravo vreme!

1. Neplanirani susreti sa starim prijateljima

Ako je vreme da se neko vrati u vaš život, univerzum će se pobrinuti da sretnete tu osobu. Možda je vreme da nešto rešite ili ponovo uradite zajedno. Vreme će pokazati šta je namera. Budite otvoreni za uvide.

2. Upoznajete nove ljude koji vam pomažu u vašim trenutnim izazovima u životu

Univerzum vam pruža pomoć u vidu novih ljudi kada vam je potrebna. Ako tražite pomoć od univerzuma, budite svesni da vam je on možda nudi preko drugih ljudi. Naravno, uvek se susrećete sa ljudima sa kojima imate određena zajedničke lekcije – od kojih treba nešto da naučite i obrnuto.

3. Dobijate poklon koji ste potajno želeli

Možda dobijete na poklon nešto što ste već neko vreme želelii gledali, ali nikome o tome niste rekli. Prijatelj je video predmet i pomislio na tebe i dao ti ga. Ovo je takođe primer divnog sinһroniciteta univerzuma.

4. Savršeno tempiranje

Primećujete da se sve u vašem životu dešava u savršeno vreme. Vi ste na pravom mestu u pravo vreme. Kad vam zatreba pomoć, sretnete nekoga ko može i hoće da vam pomogne, kad žurite - svi semafori su zeleni...

5. Dobijate jasne odgovore

Nešto vas muči i tražite odgovore na određeno pitanje. U trenu vam pada jasna misao šta i kako da radite. To su misli za koje vam deluje da su vam doslovno poslate „odozgo”.

6. Pomislili ste na nekoge, a onda ga sretnete ili vas ta osoba pozove

Verovatno vam se desilo da vam je neka osoba pala na pamet, a onda u sledećem trenutku dobijete poziv ili poruku od te osobe. Dobijate jasnu poruku koliko smo zapravo svi među sobom povezani.

7. Vaša omiljena pesma se pušta na radiju

Taman kada pomislite na neku pesmu, čujete je na radiju. Što ste prisutniji u sadašnjem trenutku to su vaša čula i pažnja izoštreniiji ka oi moć privčačenja.

8. Ponavljanje brojeva

Neki veruju da nam anđeli ili duhovni vodiči šalju poruke kroz brojeve koji se ponavljaju. Na primer, stalno vidimo 11:11 itd.

Za niz brojeva 11:11 se kaže da znači da nam anđeoski svet govori da u tom trenutku obratimo pažnju na svoje misli. Ali postoji nekoliko objašnjenja za ovu vrstu simbolike.

Ako ulažete energiju i trud u nešto, emitujete vibraciju koja je u skladu sa onim što želite (vaše srce, um i duh su u skladu sa onim što tražite), onda će vam univerzum nesumnjivo pomoći u sinhronicitetima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati