Slobodno vreme

[ Izvor: Atma.hr ]

17. 10. 2023. 18:25 0

Lečenje rana donosi mir, a to je lični doprinos univerzumu

Zanimljiv teks o smeni patnje i mira, tame i svetlosti dovodi u balans ceo univerzum počevši od pojedinca.

Objavljen je na portalu Atma.hr, a evo o čemu se radi:

Kada živimo autentično, sve nam je obezbeđeno i sinhronizovano dolazi u naš život, samo treba da imamo "živu veru" u našu Bogom danu moć.

Verujući u svoj talenat i živeći ono za šta smo rođeni, punimo se energijom Ljubavi koja je zapravo sveprisutna oko nas.

Živimo u magičnom svetu jer smo zapravo uronjeni u okean beskrajne Ljubavi i dok ne odbacimo sve vezanosti za stara verovanja ne dozvoljavamo sebi da uživamo u stvarnosti koja nam je namenjena. Zato je neophodno da znamo da smo uvek voljeni i vođeni tako da strah od neuspeha, nedostatka, bolesti ili bilo koje vrste nemogućnosti ne sme da postoji u viziji koja je počela da nas vodi. Živeći autentično, mi smo uvek najviša vibracija i bilo kakvo "zlo" ne može da opstane u toj energiji.

Cilj svakog od nas tokom celog života treba da bude da izleči sve svoje rano detinjstvo i traume iz prošlih života kako bismo naučili da volimo sebe u ovozemaljskom životu i da bismo postigli preko potreban unutrašnji mir. Ako je potrebno, treba da budemo jedini oslonac, jer kada jednom podignemo svest na viši nivo i počnemo da razmišljamo srcem, sve naše vezanosti nestaju ako smo spremni da oslobodimo sve blokirane emocije u svom telu.

Zato se svako spasava i podiže svest na viši nivo.

Znamo da bez svih problema i patnji koje smo proživeli, ne bismo bili ono što jesmo, i zato osećamo posebnu radost zbog sebe. Svaki izazov koji se sada pojavi u našem životu, lako ga pretvaramo u ljubav, radost, mir i obilje. Razumemo da je cela ljudska civilizacija hiljadama godina bila pod tiranijom Tame. Međutim, to vreme je prošlo. Svetlost je pobedila.

Kada živimo od srca, nije bitno kojom delatnošću se bavimo, važno je da to radimo sa Ljubavlju.

Mnogi još nisu shvatili njihovu veličanstvenost, međutim, sada je vreme da svako od nas zrači svojim unutrašnjim Mirom, Ljubavlju i Svetlošću jer smo za to rođeni.

Taj naš mir biće naš doprinos ovom svetu. Zato, jednom zauvek, prestanimo da živimo u ulozi „žrtve“, odnosno pod uticajem nečega što se dešavalo u prošlim životima ili u prošlosti kada smo bili mali i bespomoćni. Sada je vreme da spoznamo sopstvenu moć da odbacimo svako osećanje koje ne služi našem najvišem dobru.

U ovom SADA mi biramo kako želimo da se osećamo. Mi biramo ko smo. Neophodno je shvatiti ulogu i moć koja nam je data rođenjem. Stoga, da bismo mogli da delujemo kao potpuno biće Ljubavi i Svetlosti, neophodno je da izlečimo sve aspekte naše duše i postignemo harmoniju u svim našim telima. Neophodno je otpustiti svaku vezanost koja nas drži za prošlost da bi energija Ljubavi prožela celo naše biće, a to možemo samo u sadašnjem trenutku.

U trenutku SADA, Božanska energija prolazi kroz naše telo i čini nas živima. Svaka vezanost blokira slobodan protok Božanske ljubavi i energije kroz naše telo jer nas čini zavisnim od nekoga ili nečega. Ovim sami sebe sabotiramo jer ne razumemo da smo neverovatno moćni i da smo uvek direktno povezani sa Izvorom. Prema tome, ne treba nam ni posrednik da nas poveže sa Tvorcem, a ne treba nam niko da živimo srećno i „na punim plućima“.

Kada živimo autentično, sve nam je obezbeđeno i sinhronizovano dolazi u naš život, samo treba da imamo „živu veru“ u našu Bogom danu moć.

Verujući u svoj talenat i živeći ono za šta smo rođeni, punimo se energijom Ljubavi koja je zapravo sveprisutna oko nas. Živimo u magičnom svetu jer smo zapravo uronjeni u okean beskrajne Ljubavi i dok ne odbacimo sve vezanosti za stara verovanja ne dozvoljavamo sebi da uživamo u stvarnosti koja nam je namenjena.

Zato je neophodno da znamo da smo uvek voljeni i vođeni tako da strah od neuspeha, nedostatka, bolesti ili bilo koje vrste nemogućnosti ne sme da postoji u viziji koja je počela da nas vodi. Živeći autentično, mi smo uvek najviša vibracija i bilo kakvo „zlo“ ne može da opstane u toj energiji.

Zato nam sada, kada smo još u procesu „čišćenja“, život ponovo „odgrađuje“ takvu situaciju koju ćemo lično doživeti, a u kojoj ćemo imati priliku da se oslobodimo „starih“ uverenja da više nam ne služe. Doživljavajući više puta skoro iste situacije u kojima smo bili vezani za roditelje, partnera, decu ili nešto drugo, radimo na sebi i svakim danom smo sve bliži stanju potpune harmonije u kojoj smo jednaki viziji da majka/otac Bog Stvoritelj ima za nas.

Rastemo u sopstvenim očima, tako da jedna po jedna veza nestaje iz naših života, a svakim danom se osećamo srećniji i ispunjeniji. Za tu unutrašnju sreću i mir ne treba nam niko van nas samih. Ne treba nam partner ili neko od naših prijatelja da bude uzrok naše sreće. Srećni smo zbog samog dara života i mogućnosti da uživamo u boravku na prelepoj Planeti.

S obzirom na to da smo shvatili ko smo, radeći na sebi, vremenom postajemo potpuno srećna, slobodna i jaka individua koja je u svom telu ostvarila harmoniju muške i ženske energije i sada svakim danom povećava ljubav u svom srcu , delite ga sa svima u vašem okruženju kao i sa celim svetom.

Ljubav je jedina stvar koja se umnožava deljenjem i zato je najveća vrednost koju možemo steći u životu i podeliti sa svima. Što više ljubavi imamo, to je veća naša moć kao Božanskog bića, jer samim svojim bićem, prisustvom, poništavamo negativnost hiljada, pa čak i miliona ljudi.

Mir koji tada zračimo je naša ulaznica u svet zlatnog doba, svet beskonačnih mogućnosti.

S obzirom da je ceo svet sada u procesu transformacije, svakim danom je sve više budnih, tako da svaki novoprobuđeni ubrzava ostvarenje Zlatnog doba koje se neminovno ostvaruje i koje je spremno za sve nas. Procesom Vaznesenja ne započinjemo život na drugom mestu, već živimo u višoj vibraciji, tako da je ključno da svako učini sve što je potrebno da sebi obezbedi ulazak u Zlatno doba. Cilj svih nas je da se oslobodimo dualnosti i svih ograničavajućih uslova u kojima smo prethodno pristali da živimo.

Zaista verujem da svako želi savršeno zdravlje, mladalački izgled, obilje svega, mir, sreću i radost na svakom koraku. Upravo zbog toga znam da sve vredi da se svi potrudimo i razvijemo potrebnu Ljubav u sebi kako bismo kao NOVI ljudi uživali u životu iz bajke. Ovo nisu samo snovi. To su vizije koje sam godinama stvarao svim srcem.

Ako želite ovakvu stvarnost za sebe, svoju decu i sve buduće generacije, promenite se, budite bića Ljubavi i Svetlosti i delujte ODMAH! U duši jesi, samo si se do sada blokirao usvojenim obrascima ponašanja i „programiranja“ kroz obrazovni sistem. SADA se sve menja. Svi mi koji smo budni borili smo se za Novi svet zajedništva, u koji nas vodi duša, a ne više naš ego um. Gotovo je!

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati