Slobodno vreme

Direktno.rs

07. 03. 2023. 18:11 4

Lakrdija: Brnabić i Vlada na Tviteru kod svetskog komičara

Jedan od alter ega britanskog glumca Saše Barona Koena, Borat, već nekoliko decenija je smešna pojava na komičarskoj i satiričnoj sceni, sa svim uspesima, ali i preterivanjima. Borat se na jednom od svojih tviter profila predstavlja kao reporter iz Kazahstana...

Nije ništa dugo tvitovao, ali ima zanimljviu listu ljudi koje je zapratio.

Naime, Borat je u svojih 33 tviter naloga koje je tu zapratio ugurao i Tviter profil Vlade Srbije, kao i Anu Brnabić.

Tako su se Ana Brnabić, kao i Vlada Srbije našli u "sjajnom" društvu, počev od kazahstanskih ambasada, kineskih vesti, zatim predsednika Turske Erdogana, ali i predsednika Azerbejdžana Alijeva. Tu je i nekoliko ruskih profila, ali i udarne snage konzervativne Amerike, porodica Tramp i Majk Pens.

Borat je nastao kao Koenov lik, kazahstanski novinar, koji putuje svetom i pitanjima i ponašanjem ismeva desničarske i konzervativne političare, ali i pritupe, neobrazovane ljude, mahom Amerikance, zbog čega je na udaru kritike kako tih snaga, tako i onih na suprotnom politčkom spektru, jer humor koji koristi nije uopšte politički korektan.

U dva filma koliko ih je do sad snimljeno, Srbija, kao i njena vlast nije pominjana, ali očigledno je da Saša Baron Koen, kao i njegov scenaristički tim, smatra da mi pripadamo svetu koji Borat voli i sa kojima bi želeo da se druži. Blago nama, nema šta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati