Slobodno vreme

[ Izvor: Index.hr ]

24. 01. 2023. 21:34 1

Bosanski Super Mario: Burek mu daje energiju (VIDEO)

Kultna igrica Super Mario od kada je nastala 1985. osvajala je srca i mlađih i onih malo starijih, širom sveta.

Simpatični vodoinstalater sa brčićima odnedavno je postao ni manje ni više nego Mujo. Naime, pojavila se bosanska verzija te popularne igrice, a glavni lik ima jedan cilj – da stigne do Neuma, jedinog grada na moru u Bosni i Hercegovini.

Na Jutjub kanalu Plumbum Games nedavno je objavljen prvi trejler igrice The Mujo, a u prvobitnoj verziji, objavljenoj u junu prošle godine, autori su objasnili kako će izgledati igrica.Mujo nosi plašt u bojama zastave Bosne i Hercegovine, a na sebi ima belu potkošulju, pojas i farmerke uz dodatak naočara za sunce. Putovanje počinje na severu zemlje, gde "žive najzanimljiviji ljudi". On zatim nastavlja svoju pustolovinu kroz BiH, suočavajući se s brojnim izazovima.Na primer, mora da skupi novac u konvertibilnim markama kako bi kupio kul šešire, a u tome mu pomaže stari i vrlo duhoviti čarobnjak. Umesto spasavanja princeze, Mujin konačni cilj je da stigne do Neuma, jedinog grada na moru u BiH.

Mujo ima jedno tajno oružje, pivo koje mu daje moć brzine i skakanja, a za dodatnu energiju pojesšće, naravno, burek i zatim se ugojiti. Na svom putu Mujo susreće nekoliko neprijatelja koje mora da savlada. Njegova prva prepreka su policajci, a neki od njih mogu čak i da lete uz pomoć balona. Osim toga, tu je i jedan mišićavi muškarac spreman na tuču, pa Mujo mora da ga izbegne.

Takođe, autori igrice na Instagram profilu otkrili su da će se Mujo na putu do Neuma susresti i s nekim bosanskim političarima, poput Milorada Dodika, Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati