Slobodno vreme

Direktno.rs

25. 12. 2021. 14:40 14

KOMEDIJA Božićka se kamuflirala u jelku (FOTO)

Nova godina nam je blizu, pa su se mnogi odlučili da svoj dom ulepšaju raskošnom jelkom i svetlucavim ukrasima na njoj. Novogodišnja euforija nije zaobišla ni naprednjačku udarnu pesnicu Sandru Božić, koja se malo "zanela" tokom ukrašavanja jelke i postala hit na društvenim mrežama.

Božićka je svoju do plafona visoku jelku ukrasila svećem, kao i zlatnim i crvenim kuglama, a ništa od toga ne bi bilo neobično da se narodna poslanica nije odlučila za haljinu koja je bukvalno kamuflira u jelku. Moguće da je Sandra na vreme shvatila koliko je vlast SNS-u uzdrmana, pa je odlučila da se "sakrije".

Pažnju je takođe privukla i neobična slika na Božićkinom zidu. 


- Ona i jelka imaju istog stilistu - napisala je Ivana Ćurić na Tviteru.

- Kakva je ono slika na zidu, a nije Vučić - upitao je Vasabio, a drugi tviteraš mu je odgovorio da je možda u pitanju slika tetke iz Španije, koja joj je poslala 500 evra za jelku.

- Molim vas, recite mi da je ovo fotomontaza. Pa, ja ne mogu da verujem, pored svog novca kojim sada friziraju plate, da toliko neukusa svi imaju. Bolje se "kamuflirala" nego oni planinski leopardi - istakao je Meštar.

- Mimikrija. Generalna proba za 4. april 2022 - smatra jedan od tviteraša.

- Ne znam zašto je uopšte kitila jelku, mogla je ona da stoji tu sve vreme, bar neka korist od nje - smatra Sanja Petrović.

Sandra Božić, koja je inače i predsednica Odbora za kulturu u Narodnoj skupštini, dokaz je kako se novcem može kupiti mnogo toga, ali ne i ukus...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati