Slobodno vreme

Direktno.rs

27. 08. 2021. 09:05 0

Trikovi da vam kupatilo miriše kao u parfimeriji

Nekima je pedantnost prosto urođena vrlina, dok drugi moraju da se dobro potrude kako bi sve u stanu u kom žive sklonili na svoje mesto i očistili sve kako treba. Ali, zapravo ni ne mora da bude tako teško. Pratite ova jednostavna uputstva koja će svaki dom učiniti mnogo prijatnijim i lepšim!

Odložite suvišne stvari

Pogledajte po kupatilu šta zauzima nepotreban prostor i sklonite te stvari. Očistite ogledalo, wc šolju, lavabo, bide, dobro izribajte sve. Garderoba ukoliko je ime na korpi za veš, odlošite je u nju. Prebrišite police, bacite kreme, pomade i druge stvari koje odavno ne koristite, a šolju za četkice i pastu za zube dobro izribajte, a zatim vratite dentalni alat u nju.

Ah, taj sapun!

Ukoliko vam stoji u plastičnom držaču vremenom će početi da se topi od vlage, biće neugodan za korišćenje i na kraju neupotrebljiv. Jednostavno stavite sapun na manji sunđer ili se odlučite za neku lepu bočicu za tečni sapun.

Da peškiri uvek budu sveži

Većina nas često drži peškire upravo u kupatilu, ali zbog vlage vrlo je verovatno da će se ponekad početi osećati na buđ. A to nikako ne želite! Kako biste rešili ovaj neugodan problem, uzmite bočicu sa rasprašivačem, sipajte malo vode i par kapi omiljenog eteričnog ulja i s vremena na vreme poprskajte peškire. Celo kupatilo će divno mirisati!

Eterično ulje za svežinu kupatila

Ako želite da vam kupatilo uvek prijatno miriše, zaboravite na veštačke sprejeve i toksična isparenja. Radije se odlučite na unutar koluta toalet papira (na karton) sipate par kapi omiljenog eteričnog ulja. Takođe možete iskorosstiti trik sa prskanjem peškira, istom bocom s mešavinom eteraskog ulja i vode poprskajte ceo dom, pa i kupatilo. Možete ponavljate ovaj postupa koliko god želite bez bojazni da će toksično uticati na vašu okolinu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati