Savremena žena

[ Izvor: Mediji ]

05. 06. 2024. 08:56 0

Tajne negovanog izgleda Klaudije Šifer u 55. godini

Jedna od najpoznatijih manekenki u istoriji Klaudija Šifer sve ove godine koliko je javnost prati, izgleda prelepo. Da li je stvar predrasuda očekivati od žene da u određenom životnom dobu izgleda na određen način? Koliko genetika igra u tome ulogu? Koliko je važna nega?

Klaudija Šifer, kojoj na Instagramu govore da ima magičnu lepotu još od devedesetih i koja pokreće komentare tipa, "Ona ovako izgleda? Vau", ima jednostavne metode negovanja, makar ona tako tvrdi, pa dan počinje nanošenjem kreme na lice, a zatim dodaje serum i ulje koji sprečavaju upale.

Istakla je da joj mnogo pomaže to što često primenjuje masažu lica, ali i to što pije dosta vode i biljnih čajeva. Klaudija Šifer trenira tri puta nedeljno, najčešće aerobik i pilates i uvek se rukovodi pravilom: pešačenje, a ne vožnja, kad god je to moguće. 

Trikovi jesu jednostavni, ali ima mnogo dokaza i da su efikasni.

- Nisam jedna od onih srećnica koje mogu da jedu sve što požele bez neželjenih posledica po liniju, pa moram promišljeno da sastavljam jelovnik. Jedem tri obroka na dan, izbegavam grickalice između obroka i kofein i alkohol. Dan započinjem voćem jer se ono brzo vari i čisti organizam - izjavila je ranije Klaudija Šifer koja ima intrigantnu životnu priču.

Klaudija je ranije primenjivala i dijetu "1.200 kalorija na dan". Sprovodila ju je pet dana - za to vreme navodi da se gube tri kilograma. Šesti dan se počastite nečim ukusnim, ali posle 16 časova pije se samo voda (svaka dijeta drži se po preporuci lekara, one rigorozne se strogo izbegavaju). 

Jedan od trikova koje primenjuje je i da uvek štiti oči sunčanim naočarama, kada je van kuće i izložena suncu. Vodi računa da česti odlasci frizeru ne oštete njenu kosu, pa redovno upotrebljava preperate protiv isušivanja. 

Ona je, naime, uvek pred revije koristile "caku" kojom je veoma brzo gubila kilažu, a to je da prestane da jede kada je najslađe. Ovo sad možda zvuči čudno, ali čak su i Sindi i Klaudija objašnjavale po kom sistemu ovaj trik funkcioniše. 

Kako je ključ svake dijete više manjih obroka, na ovaj način vi najpre sledite to da ćete jesti u više navrata. Samim tim, izbegavate prejedanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati