Savremena žena

Direktno.rs

14. 03. 2024. 05:45 0

Zagrepčanka poklanja sve za venčanje: Leči ogromnu bol

Devojka je na Facebook grupi za venčanja objavila oglas koji je dirnuo svakog ko ga je pročitao. Nakon što joj je verenik preminuo, odlučila je da nekom drugom paru pokloni sve što su rezervisali i platili za venčanje.

Venčanje je mnogima jedan od najlepših dana u životu, a sve što mladenci žele jeste da pored sebe imaju  partnera i ljude do kojih im je stalo. Međutim, ponekad stvari u životu krenu pogrešno i dogode se neke neočekivane i grozne stvari.

Tako je jedna devojka u Facebook grupi Tvornica vjenčanja, podelila tužnu objavu u kojoj je napisala da poklanja sve što je mladencima potrebno za venčanje – od sale, muzike i balona, pa sve do jela i ukrasa. Razlog lomi srce.

- Drage moje buduće mlade radi moje novonastale situacije gde mi je preminuo verenik poklanjam sve što se tiče samog čina venčanja, nemam jedino pozivnice, a i zahvalnice su personalizovane tako da ni njih ne mogu pokloniti. Poklanjam salu Heart by Lido u Zagrebu - napisala je u objavi u grupi, a prenosi Večernji list.

Dodala je da se novac koji je bio namenjen njoj i njenom pokojnom vereniku dugo skupljao, a budući da su oni i inače zajedno pomagali drugima, to želi da pokloni nekom od srca.

- Znam da ovaj čin da mi netko sufinansira svatove neće vratiti mog voljenog, pa zato to želim pokloniti. Volela bih da to budu Petra i Dorijan, ali ako se takvi ne pronađu, može biti i bilo ko drugi - istakla je, a svoj post završila rečima: "Volite se svakoga dana kao da sutra ne postoji".

Evo šta je sve odlučila da pokloni:

nastup grupe Dalmatino

venčanicu

poslastičarnica Vincek (radi svadbenu tortu)

balone svetloplave kao i mašne

obruč s balonima

"Dobrodošli mladenci"; plavo-zlatne boje datum 10. 08. 2024. ("iako je na platnu i naš datum upoznavanja i zaruka, to se može maknuti jer je na kopčanje nekakvo")14:40

čaše na kojima piše Dorijan i Petra, kum kuma i roditelji..

platno na kojem su drvena srca i može se svaki gost upisati ili upisati neku želju

foto kutak u sali

animator za decu od 20 h do jutra

u salu se dolazi oko 19.30 cca i na ulazu je zdravica s domaćim likerima (dovoljno jakim da izdržite celu noć)

hladno predjelo, supa, glavno jelo, sve – celi sled zapravo

vatromet u ponoć

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati