Savremena žena

Direktno.rs

13. 03. 2024. 13:36 4

Znaci da je brak Kejt i Vilijam u krizi: Pritisak i MUK

Britanska javnost zahteva do kraljevske porodice da se Kejt i Vilijam oglase što pre kako bi sve spekulacije i teorije zavere utihnule

Nakon skandalozne editovane fotografije Kejt Midlton i odluke da se operiše i nestane iz javnosti, Britanija je blago rečeno, zabrinuta.

Kao da je ćutanje jedino što Palata nije smela da uradi, a tu grešku i dalje pravi.

Kada je otkriveno da je fotografija na kojoj je Kejt Midlton sa decom editovana, i kako se sumnja delo veštačke inteligencije, britanska javnost je u stanju apsolutne uzbune.

Svi se pitaju gde je Kejt i strahuju šta joj se događa.

Od momenta izlaska sporne fotografije u javnost, kao da su teorije zavere eksplodirale sa svih strana.

- Zašto bi bolesna princeza editovala svoje fotografije? Zar je slika sa decom bila toliko loša da je princeza morala da je dorađuje? Čak i ako je trebalo da se retušira, zar palata nema profesionalca koji bi to uradio? - pita se javnost.

Ono što javnosti najviše smeta na pomenutim fotografijama je to što princeza od Velsa ne nosi burmu. Do toga nikad nije smelo da dođe.

"Možda je smršala pa se boji da joj prsten ne sklizne s ruke?", "Možda joj zglobovi natiču posle operacije pa zbog toga ne nosi venčani prsten?", "A, šta ako burma nije na njenom prstu iz razloga jer princeza ne želi da burma bude tu???", nižu se komentari.

Svi su u panici posebno jer ni princ Vilijam nije priseban u poslednje vreme, pa na parastos pokojnog kralja Konstantina izostaje zbog "lične stvari" i to sat vremena pre parastosa?! Šta se to moglo desiti da princ Vilijam ne odvoji sat vremena za sahranu kuma?

Ako su se njih dvoje i pojavili pre neki dan zajedno u kolima, zašto su izgledali tako natmureno? Vilijam je mračno gledao u svoje papire, a žena koja je trebalo da je Kejt je bila okrenuta od njega i zagledana u prozor.

Pitanja se samo roje, a odgovora nigde. Palata za čitavo ovo vreme radi najbolje što zna a to je da ćuti. Njihov najbolji potez za Britance je uvek bio najgori. Setite se samo njihove ćutnje u trenutku pogibije princeze Dajane...

Postoji samo jedan način da se teorijama zavere i govorkanju stane na put, a to je da Kejt i Vilijam istupe i da javno kažu šta se to zaboga dešava?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati