Savremena žena

Direktno.rs

03. 11. 2022. 21:58 2

Šta svaki muž potajno mrzi kod svoje žene?

Mnogi veruju da su žene komplikovanija bića od muškaraca. One vole da dođu do srži svakog problema i u stanju su da o jednoj temi pričaju danima ako je potrebno. Takođe, one žele da znaju da su voljene, ali da se to ne zadržava samo na rečima, već da bude prikazano i delima.

Međutim, isto tako žene znaju da izraze svoja osećanja i pričaju o spornim pitanjima, mnogo bolje nego muškarci. Mnoge žene će reći da je to najveća mana savremenih muškaraca: činjenica da ne pričaju o onom što im se dešava u glavi. Kako se osloboditi tereta, ako se o njemu ne govori? Istina je da su obe strane komplikovane na svoj način, a ako pitate oženjene muškarce da vam iskreno kažu šta najviše mrze kod svojih žena, iznenadili bi vas njihovi odgovori.

KADA ŽENA SKRIVA SVOJU BOL

Iako muškarci po prirodi nisu uvek otvoreni za zagrljaje i sentimentalne razgovore, oni su i više nego svesni toga i izjeda ih iznutra kada ne mogu da vam pomognu u trenutku kada vam je to potrebno. Međutim, više od toga oni mrze kada žena pokušava da sakrije svoju bol, upravo iz razloga što misli da joj njen suprug ne može pomoći. Kada vas gledaju da u tišini patite za njih nema većeg poraza.

KADA ŽENA SUMNJA U SVOJE SPOSOBNOSTI

Jak muškarac sebi bira jaku ženu kao životnog partnera. U toj priči nema mesta za sumnju u lične sposobnosti s bilo koje strane. Iako ćete se naći pred različitim izazovima i sigurno pre ili kasnije dovesti u pitanje svoje sposobnosti u vezi sa nekim stvarima, zaista ne bi trebalo da odajete utisak da sumnjate u sebe. Vaš muškarac mora da veruje da vi verujete u sebe, uprkos svemu.

KADA VIDI DA NJEGOVA ŽENA ODUSTAJE OD NEČEG

Muškarci su drugačije „podešeni“ od žena. U njihovoj prirodi ne postoji reč „odustajanje“. Ali, kao što sami ne vole da od nečeg odustaju, isto tako im ne prija pomisao da vi dižete ruke od onog što radite. Bilo da je u pitanju neko sportsko takmičenje ili borba za bolju poziciju u firmi. Muškarci ne žele da kraj sebe imaju žene koje se zadovoljavaju bilo čime. Oni žele borce.

KADA ZNA DA JE ON RAZLOG NJENE TUGE

Mnogo je stvari u braku koje mogu uticati na to da jedan odnos krene niz brdo. Da bi brak bio uopšte vredan truda, obe strane moraju biti svesne svojih postupaka. Ako je muškarac uradio nešto što je izazvalo veliku tugu kod njegove supruge, njegov prvi korak je zapravo shvatanje da je on odgovoran za njenu bol. Muškarca koji vas iskreno voli, najviše će pogoditi to što je on razlog vaše tuge, prenosi zenskimagazin.rs.

NAJVIŠE OD SVEGA MRZE KAD NJIHOVA SUPRUGA NIJE U BLIZINI

Iako je svakom od nas potrebna mala doza privatnosti i samoće u braku, kao i druženja sa drugim ljudima, činjenica je da nam je najlepše kada smo sa svojom voljenom osobom. Naime, iako muškarci vole da se okupe sa svojim prijateljima i gledaju utakmicu uz pivo, njih jednostavno izjeda činjenica da ste vi u gradu na piću sa svojim prijateljicama. Da mogu da biraju bili biste kraj njih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati