Savremena žena

Direktno.rs

16. 07. 2022. 07:00 1

Ćerka Borisa Bekera koju nije hteo da prizna (FOTO)

Legendarni nemački teniser Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, koji je proglašen krivim zbog utaje poreza iza sebe ima burnu prošlost. Između ostalog, veliku pažnju javnosti je privukla njegova afera sa manekenkom sa kojom je dobio ćerku Anu koji godinama nije želeo da prizna...

Naime, Ana nije plod velike ljubavi, već kako kaže Beker, petominutne afere s manekenkom Angelom Ermakovom. Manekenka je ostala trudna nakon jedne večere u londonskom restoranu "Nobuu". Ta afera je Borisa koštala njegovog braka s Barbarom Feltus, s kojom ima dvojicu sinova Nou i Eliasa.

Beker i njena majka Angela aferu su imali 2002. godine u londonskom restoranu "Nobuu". Teniser je navodno bio usamljen jer su mu prijatelji otkazali večeru, pa je odlučio to da nadoknadi na malo drugačiji način.

Par se u žaru strasti ima s**s na stepenicama restorana. Osvajač "Wimbledona" o tom događaju je rekao: "Ne znam je li toalet bolje mesto, ali mi smo se s*****i na stepenicama. Mediji su preneli kako smo imali odnos na stoćicu u toaletu, a njega uopšte nije bilo tamo". Beker je dodao i kako to nije bila afera već s**s od pet minuta.

Rezultat te avanture bio je taj da je Bekeru propao prvi brak s nemačkom lepoticom Barbarom Feltus. Iako, nije godinama želeo da prizna ćerku, nakon suđenja je ipak odlučio drugačije. On i manekenka Angela Ermakova odlučili da će imati zajedničko starateljstvo nad Anom.

Danas tvrdi da je sa Anom i njenom majkom u dobrim odnosima kao i da pokušava da izgradi bolje odnose.

Danas, 21-godišnja Ana ide stopama svoje majke, pa već osvaja modne piste. Već s 14 godina znala je da želi da bude model.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati