Savremena žena

[ Izvor: Mediji ]

03. 07. 2022. 09:31 0

Žene tetoviraju pegice da kako bi izgledale mlađe

Jedva smo dočekali leto, željni odmora, boravka na moru, sunčanja, plivanja u moru (i bazenu), lagane garderobe i minimalne količine šminke na licu. I dok su prethodnih godina mnoge žene očajnički pokušavale da se reše pegica, odlazeći na laserske tretmane ili prekrivajući lice šminkom 27/7, ove sezone u trendu je prihvatanje prirodne pigmentacije, pa čak i odlazak na tetoviranje pegica!

Za promociju pegica kao simbola šarma, mladosti i lepote najzaslužnija je, naravno, Megan Markl, koja čak ni na venčanju nije dozvolila da one budu prekrivene šminkom.

U jednom od intervjua je istakla da se ljuti kada mediji pre objavljivanja fotošopiraju fotografije i brišu pegice sa njenog lica.

- Čak se i moj pas ljuti kada mi posvetle ten i izbrišu pegice - prokomentarisala je supruga princa Harija.
Kajli Džener i Lindzi Lohan takođe u prvi plan ističu svoje pegice.

Mnoge dame su otišle korak dalje, pa su se opredelile za tetoviranje pegica, uverene da tako izgledaju mlađe, svežije i ljupkije. U proseku, tetoviranje pegica košta oko 20.000 dinara i potrebno ga je obnavljati jednom godišnje.

Ali, da bi devojke sa tetoviranim pegicama izgledale kao one kojima je priroda podarila povišene koncentracije pigmente melanina, one ne traže samo tretman na obrazima i nosu, već i na kapcima, usnama, vratu i dekolteu.

Tetoviranje je dopušteno svima, osim trudnicama, kao i ženama koje imaju ekcem ili dijabetes, boluju od najteže bolesti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati