Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: zadovoljna.nova.rs ]

08. 03. 2022. 17:59 0

Konstraktin modni ukus: Biser do bisera, pravi šik

Mnogi su očarani pobedom Konstrakte na takmičenju za pesmu Evrovizije, ali ona, pored toga što provocira svojim stihovima, pažnju privlači i odličnim modnim detaljima.

Sva je neobična, znamo je iz benda ‘Zemlja Gruva’, a svojim nesvakidašnjim i kul stilom, Konstrakta ostavlja snažan utisak.

Sigurno je da voli efektne odevne komade i aksesoare, i kada prođe pored vas – ne možete da je ne primetite, piše zadovoljna.nova.rs.

Šarene šalvare i duks – što da ne? I velika srebrna ogrlica preko toga, i opet – što da ne? Ona to definitivno može da iznese.

Posebno su oduševile ove naočare za koje je napisala da su s AliExpressa. Nije ni važno odakle su, definitivno su detalj koji podiže svaku kombinaciju.

Pored ove velike, efektne srebrne ogrlice, pažnju privlači i njena šminka zbog koje deluje kao amazonska ratnica koja svoje bitke – vodi na sceni.

Pobednica Beovizije ne nosi samo srebro, nego i zlato. Ova masivna ogrlica se odlično slaže uz veliki pojas sa metalnim detaljima u istoj boji.
Uz efektan nakit, tu su još jedne odlične naočare koje celu kombinaciju čine savršenom. Jedva čekamo da je vidimo u Torinu, tako originalnu i svoju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati