Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Daily Mail ]

04. 04. 2020. 07:46 0

DOMIŠLJATO Kako manikirka radi od kuće

Osmislila je kako da sređuje nokte od kuće za vreme pandemija, i mnoge stalne mušterije pokušavaju da zakažu termin.

Manikirka Taslem Jasir (40), majka troje dece iz Belfasta, bila je primorena da zatvori svoj salon za nokte zbog opasnosti koje prate pandemiju koronavirusa. Ostala je bez prihoda i počela je da strahuje i da se plaši kako će preživeti sve ovo, ali njen duhovit suprug je smislio kako da je nasmeje i da joj da sjajnu poslovnu ideju.

Njen suprug je u nadi da oraspoloži Taslem izašao ispred kuće i provukao prste kroz otvor za pisma na vratima i pozvao svoju ženu da mu sredi nokte. Ona se slatko nasmejala, donela svoj radni sto i opremu, pa počela da mu sređuje nokte.

Komičnu scenu je snimio njih najstariji sin Muhamed, koji je kasnije objavio klip na društevene mreže. Iako je ovo trebalo samo da zabavi širu publiku, usledio je “stampedo” poruka od žena koje su htele da im se srede nokti za vreme samoizolacije.

- Bila sam jako zabrinuta jer sam ja ipak majka troje dece, koja je ostala bez posla. Bila sam zabrinuta kako ćemo kao porodica da preživimo narednih nekoliko meseci. Pošto je moj suprug video koliko sam zabrinuta hteo je da me oraspoloži. Smejali smo se dok sam mu radila nokte i moram da priznam da je bio izuzetno strpljiv - ispričala je.Priznala je da iako ovo nije loša ideja, ne želi da rizikuje da unese virus u svoj dom, jer joj je sigurnost porodice na prvom mestu. Međutim, neke njene stalne mušterije su zapravo poverovale da ona sada ovako radi "od kuće".

- Mnogi moji klijenti su poverovali da sada ovako radim i pokušavaju da zakažu termin, zakazivanja mi dolaze sa svih strana - rekla je.

Manikirka je rekla za "Daily Mail" da sada razmišlja kako da napravi sličan video, ali ovaj put sa nadogradnjom trepavica, jer se i time bavi, ali mora da smisli kako će da nagovori supruga da opet bude slučajna mušterija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati