Ljubav

Direktno.rs

18. 07. 2023. 22:05 1

15 godina u braku, ne poznaje njegove: "Ne želim"

Ova žena tvrdi da ju je suprug u početku podržavao, ali da mu sada nije pravo zbog njene odluke.

Kad se sa nekim venčate, obično postajete deo njegove porodice, kao i on vaše. Čak i oni parovi koji nisu previše voljni da se češće viđaju sa roditeljima, provode sa njima praznike poput Božića i Vaskrsa i odlaze im na rođendane.

Ali, jedna žena već 15 godina odbija da upozna članove porodice svog supruga. Tvrdi da nije razgovarala sa njima čak ni preko video-poziva, iako to njen suprug u poslednje vreme želi, piše "Mirror".

U postu na forumu za roditelje, ova žena je napisala:

- Nikada nisam želela da prisustvujem video-pozivima. Samo sam jednom majci mog supruga rekla “zdravo” i odmah sam se sklonila, a on je nastavio razgovor. Dok oni razgovaraju, ja na kolenima pokušavam da se prebacim iz jednog dela kuće u drugi, a da me ne primete.

Odluka da ne upozna porodicu svog supruga dugo nije predstavljala problem u njihovom partnerstvu. Navodi da je svaki put kad bi roditelji njenog supruga poželeli da je vide, on pronalazio izgovore.

Ali, u poslednje vreme njegova braća i sestre insistiraju da je vide makar na fotografiji, odnosno da razgovaraju sa njom.

- Do sada sam odbijala tako nešto - prokomentarisala je žena i dodala:

- Moj muž kaže da je sada vreme za to. Veruje da će posle jednog razgovora njegova porodica prestati da bude tako uporna u nameri da se upoznamo. Ja nikada nisam volela da budem ispred kamere, ne znam ni šta bih im rekla… Mislim da bi im posle ovoliko vremena bilo čudno što sam iznenada odlučila da pričam sa njima.

U objavi na forumu ova žena je pitala da li ljudi misle da je čudna. Odgovori koji su stigli nisu ohrabrujuće prirode.

- Da, zaista si čudna - napisala je jedna žena.

- Ti si najčudnija osoba u ovoj čudnoj zemlji - prokomentarisao je jedan muškarac.

- Sa istim čovekom si 15 godina i još nisi upoznala članove njegove porodice? Potpuno je prirodno da im se predstaviš i uložiš napor da budeš deo muževljeve porodice - napisao je treći forumaš.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]

Video dana

Zvali su ga Maradona

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati