Ljubav

Direktno.rs

15. 04. 2023. 09:00 1

"Muž me prekida kad pričam": Štos da prestane

Moj muž, sa kojim sam u braku 24 godine, pre godinu dana je poprimio gadnu naviku, da mi upada u rečenicu i da je umesto mene završava. On misli da me poznaje toliko dobro da može da pogodi šta želim da kažem.

- Kada završi, uvek ga pitam: "Mogu li sada da završim šta sam htela?" Mislim da je to nekako pristojnije nego da kažem "Nisam to htela da kažem" - požalila se jedna starija žena.

- Došlo je do toga da čak i ne želim da pričam sa njim, jer me mnogo nervira kada me stalno prekida. Kad on meni nešto priča, ja mu pružam moju potpunu pažnju i ne prekidam ga.

- Iako sam invalid i stalno sam kod kuće, gledam da mu ne pričam o stvarima koje ga neće zanimati. Da nije mog psa, verovatno bih pitala lekara za antidepresive - rekla je žena i upitala eksperta za brak za savet.

- Vašeg partnera nije lako istrenirati kao što je psa, ali to nije razlog da odmah posegnete za tabletama - rekao je stručnjak.

Eeksperti savetuju da je najbolji način da izađete na kraj sa ovakvim ljudima tako što ćete igrati njihovu igru.

Ako vaš partner upadne u vašu rečenicu, pustite ga da ispriča to što misli, potom se osmehnite i recite “Ne! To nije bilo to!" Sigurno će biti zbunjen i uslediće pitanje "Pa, šta je to onda?" na šta vi odgovorite: ”Probaj ponovo da pogodiš.“

- Ponavljajte ovo često, zapravo koliko god je potrebno. Uz malo sreće, partner će se umoriti i odustati od ove male igre.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati