Ljubav

Direktno.rs

08. 03. 2023. 21:59 0

Igre svlačenja koje morate da isprobate

Plamen ljubavi je ponekad potrebno malo i potpaliti. Dani odlaska u bioskop i na večere su ovih dana svedeni na minimum, zato iskoristite mogućnost da provedete zanimljivo veče sa svojom voljenom osobom uz serijal igara u svlačenje.

Predstavićemo vam danas igre koje ste možda i igrali ranije, ali sa malo drugačijim završetkom.

Poker

Ultimativna igra kada je akcija svlačenja u pitanju. Pravila su vrlo jednostavna, a kako biste bili fer prema partneru, pobinite se da nemate na rukama ili oko vrata mnogo nakita, sem ako zaista niste baš loši u pokeru. Napravite po mogućstvu redosled skidanja i suptilno odaberite onaj koji će vašeg partnera najviše dekoncentrisati.

Tvister

Ovo je igra koja će vas i pre nego što krenete da se skidate dovoljno približiti i navesti da maštate jedno o drugom bez odeće. Potrebno je dosta gubitničkih krugova da bi se skinula dovoljna količina odeće, ali budući da igra sama po sebi nije teška i da je lako biti – gubitnik, dok trepnete bićete u donjem vešu ili još oskudnije obučeni.

Potopi brod

Igra za one koji vole malo više umnih izazova umesto fizičkih. Potapanje brodova je vrlo simpatičan način savladavanja protivnika i otkrivanja njegovih borbenih sposobnosti. Pravila su prosta – nakon svakog potopljenog broda, kapetan čiji je brod potonuo mora da ukloni jedan komad odeće.

Uno karte

Još jedna sjajna igra sa kartama koju možete prilagoditi akciji svlačenja. Bilo koju kartu možete preimenovati u kartu koja označava "svlačenje". Umesto da čekate da se igra privede kraju i da se otkrije gubitnik, tokom nje možete skidati komad po komad odeće sa sebe.

Istina ili izazov

Ova igra je svima dobro poznata i kao takva savršena je za vaš izazov svlačenja. Ako igrač odbije da kaže istinu ili da odradi izazov, sledi skidanje. Što izazovnija pitanja i izazovi to brži put do potpunog golog izdanja. Pripremite dobra pitanja i još veće izazove, piše "Society 19".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]

Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati