Ljubav

Direktno.rs

02. 04. 2024. 22:00 4

5 stvari koje muškarci rade, a žene obožavaju

Iako postoje žene koje džentlmenski gestovi ne obaraju s nogu, ipak je više onih koje u njima prosto uživaju, naročito kada su od njihovog partnera.

Žene često navode ono što ne vole kod muškaraca i neće baš često priznati da postoje stvari koje obožavaju. Ali, one ipak postoje.

Bez obzira na to iz kog dela sveta dolaze, mnoge dame cene potpuno iste stvari.

Sitnice koje možete učiniti pokazuju da vam je stalo do njih i da ste obzirni, a mi smo za vas izdvojili top pet stvari koje muškarci rade, a žene obožavaju.

1. Sete se bitnih datuma

Ženama mnogo znači kada se muškarac seti kada su se, na primer, sreli prvi put, šta je tog dana nosila i slično. Naravno, tu su rođendani i godišnjice.

2. Slušaju kada priča

Damama je veoma važno da ih neko sluša posle dugog, napornog dana na poslu. One vole da, kada dođu kući, legnu pored svog muškarca i mogu da razgovaraju baš o svemu.

3. Pažnja bez razloga

Ne mora to biti rođendan, godišnjica ili iskupljenje za nešto što ste pogrešili. To može biti nešto malo poput ceduljice s par lepih reči ili bavljenje nečim što ona voli, bez posebnog razloga.

4. Planiranje zajedničkog putovanja

Obično je žena ta koja planira, ali ako muškarac isplanira vikend putovanje ili obilazak obližnjeg mesta, to će ženi veoma značiti.

5. Provode vreme s njenom porodicom

Ne morate postati najbolji prijatelji s njenim roditeljima ili njenom braćom i sestrama, ali nađite vremena za druženje s njima. Možda ona neće reći, ali to će joj značiti sve na svetu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati