Ljubav

Direktno.rs

21. 03. 2022. 22:02 0

Da li su i vama ovi ljubavni saveti IRITANTNI

Slušati savete često nije lako, a posebno iritantni mogu da budu oni koji se odnose na ljubavni život. Sledećih pet su ozbiljni pretendenti za čelo liste saveta od kojih se "diže kosa na glavi".

Svako ima srodnu dušu, samo ju morate pronaći

Ne, nemojte dopustiti da se vaš ljubavni život pretvori u večitu potragu za Onim Pravim. Ne postoji jedan jedini muškarac ili jedna jedina žena za vas, već postoje stotine, hiljade osoba koje bi mogle da vam budu savršeno kompatibilni partneri.

Važno je samo da se volite

Lepo je koračati kroz život u romantičnom tonu, ali koliko god ljubav bila snažna, samo od nje se, nažalost, ne živi. Žalosna činjenica je da možete ludo voleti nekoga ko je potpuno pogrešan izbor za vas iz milion razloga. A kada vas ne poštuje, ne ceni i omalovažava, ljubav nije dovoljna.

Kada prestaneš da tražiš ljubav, ljubav će pronaći tebe

Stalno druženje sa jednim te istim ljudima, na jednim te istim mestima teško da će do vas dovesti do potencijalnog partnera. Možda nije moguće, ali je svakako znatno manje verojatno nego kada redovno širite krug svojih interesa i poznanstava.

Imaš prevelika očekivanja

Potpuno je normalno želeti partnera koji će ispunjavati određene kriterijume koji su vam izuzetno važni i nije normalno odstupati od svojih želja samo da ne biste bili sami. Uostalom, svi mi imamo prilično realne želje i nije da sanjamo o božanstveno građenom milijarderu/ki koji se redovno bavi humanitarnim radom i nekim čudom mašta o istim stvarima kao i vi.

Nikada nemoj dopustiti da te vidi u lošem izdanju

Još je davnih dana Merilin Monro je kazala jednu jako pametnu - ako muškarac ne može da podnese tvoje najgore izdanje, onda definitivno ne zaslužuje ono najbolje. Važi i obrnuto.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati