Kultura

[ Izvor: Nova.rs ]

19. 11. 2023. 14:57 16

BRUKA Tabloidi napali glumce da su plaćeni da kritikuju Vučića

Napadi režimskih medija na sve koji se ne ustručavaju da iskažu svoje mišljenje i oštro kritikuju trenutnu vlast - ne prestaju. Nakon serije tekstova o Draganu Bjelogrliću, na red su došli glumci Ammar Mešić i Stevan Piale, koji su u prethodnom periodu u više navrata kritikovali aktuelni režim i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U tekstu koji je objavio jedan provladin tabloid navodi se da su Mešić i Piale "na ruke" dobili po 20.000 evra u kešu za svoje "angažmane", odnosno kritiku vlasti i učešće u protestima "Srbija protiv nasilja".

Oba glumca su se nakon spornog teksta oglasili na Insatgramu i negirali ove navode.

- Tekst u kojem baš ništa nije tačno, uz snimak na kojem očigledno nisam ja. Za početak, dovoljno je što mi veruju oni koji me poznaju, ostalo ćemo na sudu. Toliko od mene i neću se više oglašavati. Samo ću pozvati ljude da izađu na glasanje jer je to dužnost svakog građanina naše divne Srbije - napisao je Mešić na ovoj društvenoj mreži.

- Ako me prati neki pravnik da mi kaže, je l’ mogu ja da tužim ove ljude? - upitao je Piale.

Podsetimo, Ammar Mešić je godinama tumačio ulogu Strahinje u seriji "Igra sudbine" koja se emituje na TV Prva, a nakon letnje pauze dobio je otkaz, i to zbog toga što je u prethodnom periodu otvoreno kritikovao predsednika države Aleksandra Vučića i aktivno podržavao proteste "Srbija protiv nasilja".

Kako je tvrdio dobro obavešten izvor portala Nova.rs jedan od glavnih producenata, Nikola Burovac, navodno je zvao sve glumce iz serije u maju ove godine, zahtevajući od njih da ne idu, ne podržavaju i ne objavljuju fotografije sa protesta "Srbija protiv nasilja".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati