Kultura

[ Izvor: Danas ]

27. 05. 2023. 14:27 3

Glumac Hadži Maričić: Vučić ponašanjem ruši državu

Glumac Narodnog pozorišta u Beogradu, Nenad Hadži Maričić, apsolutno podržava mirne skupove "Srbija protiv nasilja" i kaže da "ne postoje ti vremenski uslovi koji će sprečiti građane željne slobode da dođu na proteste".

– Beograđani su pre četiri godine šetali i po snegu, u decembru, januaru, po hladnoći… Bilo je tako istovremeno i u mnogim drugim gradovima širom Srbije. Časnom čoveku je imperativ da se bori protiv laži. Sada ih je sve više, iz dana u dan. Ponosan sam kada vidim da narod ne odustaje! Pobedićemo. Aleksandar Vučić svojim ponašanjem ruši državu, jer za njega ne postoje zakoni. On je neprijatelj ovog naroda. Sejao je mržnju gde god je mogao poslednjih trideset godina. Plodovi njegove vladavine su strašni. Svi su shvatili da mora doći kraj. On je to trebao da shvati malo ranije. Sad je kasno – zaključuje Nenad Hadži Maričić.

Podsetimo, danas se održava četvrti po redu skup "Srbija protiv nasilja". Početak skupa je u 18 časova ispred Skupštine.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati