Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

12. 12. 2024. 07:15 0

Kuvar otkrio trik za savršeni pečeni krompir - tajna je u sastojku koji svi imamo u kuhinji

Kuvar Rič Harding otkrio je trik zahvaljujući kojem ćete svaki put uspeti da pripremite pečeni krompir savršenog ukusa.

Tajna najboljeg recepta za pečeni krompir je u tome da dodate prstohvat brašna i soli u vodu. Odabir kvalitetne vrste krompira je takođe ključan.

 - Stavite krompir u posoljenu vodu. Kuvajte ga dok ne bude na pola skuvan, ali da se ipak ne može gnječiti -  naveo je.

Dodao je kako prilikom ceđenja preporučuje korišćenje viljuške kako biste bocnuli rubove da postignete hrskavost. Pospite prstohvat brašna preko krompira.

 - Pecite ih na željenoj temperaturi. Ja ih uglavnom pečem na 220 stepeni Celzijusa. Ako pečete krompir na biljnom ili suncokretovom ulju, savetujem vam da u posljednjih 10-ak minuta pečenja dodate malo putera -  rekao je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Zarobljena

Zoran Živković [09.12.2024.]




Video dana

Od čega je napravljena?

Anketa

Da li ste sigurni u kvalitet radova koje sprovodi vlast širom Srbije?

Rezultati