Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

27. 08. 2024. 07:09 0

Najbrža baklava na svetu! Pravi se bukvalno za 10 minuta (VIDEO)

Nedavno je internetom prostrujao kontroverzni recept za baklavu koji je izazvao pravu buru među ljubiteljima tradicionalnih poslastica.

U ovom receptu, koji je mnoge iznenadio i šokirao, tradicionalni sastojci su zamenjeni brzim i nekonvencionalnim alternativama, što je izazvalo burne reakcije među  poslastičarima.

Umesto klasičnih tankih kora, u ovom receptu su korišćene tortilje i obrađeni orasi iz kesice. Puter je istopljen u mikrotalasnoj, dok je na šporetu kuvan šećer, voda i cimet, a ovom smesom je prelivena „baklava“ nakon što se izvadi iz air fryera.

Ovaj kontroverzni recept je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama, gde su mnogi izrazili šok i neodobravanje zbog ovakvog tretmana tradicionalnog recepta za baklavu. Mnogi su komentarisali da ova verzija nema nikakve veze sa pravom baklavom, izazivajući diskusiju među ljubiteljima slatkiša.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Instruktor plesa

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati