Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

08. 06. 2024. 07:07 0

Uz dodatak jednog začina vaša kajgana će biti preukusna

Pripremanje kajgane za mnoge je rutinski postupak, pa misle da je dovoljno samo umutiti i ispeći jaje.

 Međutim, postoji mali trik uz koji će vam jelo biti mnogo ukusnije.

Origano je začin koji ide u skoro svako jelo, ali jajima daje zaista poseban šmek.

Postupak je sledeći:

Iseckajte pola glavice crnog luka i propržite na ulju. Umutite i posolite jaja i stavite u tiganj, a možete iseckati i neku šunkicu ili slaninicu. Dodajte dva prstohvata origana, a možete da ubacite i malo kima.

Sve dobro umutite i ispecite, a kada se zgotovi, izvadite na tanjir na koji ste prethodno stavili ubrus, kako biste iscedili višak ulja.

Jaja možete poslužiti uz čeri paradajz i malo peršuna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati