Kuhinjica
08. 06. 2024. 07:07 0
Uz dodatak jednog začina vaša kajgana će biti preukusna
Pripremanje kajgane za mnoge je rutinski postupak, pa misle da je dovoljno samo umutiti i ispeći jaje.
Međutim, postoji mali trik uz koji će vam jelo biti mnogo ukusnije.
Origano je začin koji ide u skoro svako jelo, ali jajima daje zaista poseban šmek.
Postupak je sledeći:
Iseckajte pola glavice crnog luka i propržite na ulju. Umutite i posolite jaja i stavite u tiganj, a možete iseckati i neku šunkicu ili slaninicu. Dodajte dva prstohvata origana, a možete da ubacite i malo kima.
Sve dobro umutite i ispecite, a kada se zgotovi, izvadite na tanjir na koji ste prethodno stavili ubrus, kako biste iscedili višak ulja.
Jaja možete poslužiti uz čeri paradajz i malo peršuna.
Komentari 0
ostavi komentar