Kuhinjica

[ Izvor: Mediji ]

03. 01. 2024. 12:52 0

Super TRIK da se iseče ananas - BEZ noža (VIDEO)

Ljuštenje ananasa zna da bude komplikovan posao koji podrazumeva mnogo nereda i bacanja dela voćke, ali uz ovaj trik to će postati prošlost.

Ananas je mnogima omiljeno tropsko voće u kojem može da se uživa tokom cele zime, a njegov specifičan ukus savršen je i za mnoge poslastice i koktele. Ipak, ono što mnogi ne vole kod ananasa jeste komplikovano ljuštenje, koje često podrazumeva da bacite gotovo polovinu sočne voćke.

Ali, to je konačno došao kraj - na internetu se pojavio maestralan trik kako da uživate u ananasu i pojedete baš sve, a da pritom uopšte ne koristite nož i ne bacite ni mrvicu njegovog "mesa". 

Pre svega, umesto da odsečete vrh, a sa njim i deo ploda, jednostavno ga vrtite kao kada odvrćete flašu. Peteljka će vam ostati u ruci. Zatim, umesto da nožem skidate ljusku, udarite ananasom nekoliko puta o sto ili kuhinjsku radnu ploču, a zatim ga oborite, pritisnite rukama i valjajte kao kada valjate testo, samo koristite jači pritisak.

Sada vam još ostaje da počnete da vadite plod čupajući "repiće" na njegovoj kori. Ostaćete u čudu koliko je jednostavo, a deluje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati