Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

22. 09. 2022. 06:57 0

Kuglof od bundeve: Miris jeseni na stolu

Najukusniji i najmekši kolač... Cela kuća miriše na slatku, pečenu bundevu...

Sastojci:

400 g pečene bundeve,

400 g brašna,

2 jaja,

200 g kisele pavlake,

1 prašak za pecivo,

1 vanilin šečer,

kora 1 limuna,

120 g šećera,

1 kašičica cimeta.

Priprema:

Bundevu ispecite u rerni na 250 stepeni oko 30 minuta i dok je još vruća izvadite kašikom i izgnječite.

Umutite jaja sa šećerom i vanilin šećerom, dodajte sve ostale sastojke, dobro izmiksajte i sipajte u podmazan kalup za kuglof.

Pecite oko 50 minuta na 180 stepeni. Pečen kuglof odmah izvadite iz kalupa i pospite šećerom u prahu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se


Objašnjenje

Zoran Živković [28.09.2022.]




Anketa

Ko je trenutno najbolji srpski fudbaler?

Rezultati

Video dana

Vadite me odavde!