Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

30. 12. 2021. 07:00 0

Teleće pečenje, najsočniji ručak

Odlično kao deo praznične trpeze.

Sastojci:

1,5 kg telećeg mesa,

200 g suve slanine,

3 kašike suvog začina,

4 kašike senfa,

1,5 dl ulja,

1,5 dl vode,

1 glavica crnog luka,

so,

biber.

Priprema: Operite i prosušite teleće meso. Posolite, pobiberite ga i utrljajte začin od sušenog povrća. Celo meso namažite senfom. Obložite ga listovima slanine i zalijte uljem. Stavite celu glavicu crnog luka i nalijte vode.

Pecite meso u vatrostalnoj činiji sa poklopcem dva sata u rerni na temperaturi 220 stepeni. Teleće pečenje servirajte uz sezonsku salatu ili turšiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati