Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

04. 09. 2021. 07:00 0

Domaći kečap: Obavezno isprobajte recept

Jednostavno se pravi, a odličan je za picu, jela sa testeninom, sendviče...

Sastojci:

7,5 l pulpe od paradajza,

700 g šećera,

150 g soli,

200 g gustina,

1 kesica sušenog bosiljka,

1 konzervans,

100 ml sirćeta.

Priprema: Sameljite paradajz na mašinici koja odvaja ljuske dok ne dobijete 7,5 l tečnosti, odnosno pulpe. Odvojite litar sa strane, a ostalo kuvajte sa šećerom i solju oko jedan sat.

U litar pulpe koji ste odvojili umešajte gustin, bosiljak uvezan u gazu, konzervans i sirće, pa promešajte i kuvajte još oko 20 minuta i odmah razlijte u zagrejane flašice. Pokrijte ih ćebetom i ostavite da odstoje 24 sata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čuvari

Zoran Živković [13.12.2024.]




Video dana

Ovako sam opasniji

Anketa

Da li ste sigurni u kvalitet radova koje sprovodi vlast širom Srbije?

Rezultati