Kuhinjica

[ Izvor: Stvar ukusa ]

10. 04. 2020. 06:17 0

Pileći paprikaš na drugačiji način

Za ovaj paprikaš vam ne treba puno vremena, a možete ga služiti uz omiljenu testeninu ili sa pire krompirom.  

Sastojci:

- belo meso

- suvi biljni začin

- biber

- malo mlevene crvene paprike

- paradajz sok

- pečurke

- malo slanine

- crni i beli luk

- ulje

Za zapršku:

- kisela pavlaka

- 1 kašika brašna

 Priprema:

U šerpi na malo ulja propržite iseckanu slaninu, pa dodajte sitno seckani crni i beli luk. Pileći file koji ste začinili, iseckajte na kockice i dodajte u šerpu.

Kada se meso proprži sipajte malo mlevene crvene paprike, pa promešajte i dodajte paradajz sok.

Šampinjone isecite, pa isto dodajte u šerpu. Krčkajte tako par minuta, pa dodajte zapršku (kiselu pavlaku i brašno lepo sjedinite).

Začinite još malo ako želite i neka se krčka još desetak minuta.

Prijatno!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati