Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

27. 01. 2023. 07:00 0

Jarčevi da se pokrenu, Vage bez žurbe

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Odličan dan za pokretanje novih saradnji i komunikaciju. Druga strana će ići u sitne detalje dogovora, ali vi uspevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vreme za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ubedljivi ste.

BIK

Danas ste organizovani i lako možete pokrenuti neke poslovne dogovore. Istina je da vas obaveze pritiskaju, ali uspevate da pronađete dovoljno vremena i za neke nove kontakte. Sa voljenom osobom se danas lakše može doći do dogovora.

BLIZANCI

Sada možete u poslovnom segmentu lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je danas naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka i razmazi. Dobro se osećate.

RAK

U potpunosti ste okrenuti kontaktima sa saradnicima. Nemojte biti opterećeni time kako će se neki dogovori završiti – više je nego izvesno da ćete biti uspešni. Danas se i odnos sa voljenom osobom može popraviti, samo ako se potrudite.

LAV

Jako naglašeno polje poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti govori da trebate da zanemarite sve ostalo i da se punom parom bacite na posao. Sa voljenom osobom ostvarujete samo površnu komunikaciju.

DEVICA

Neke će se šanse pred vama otvoriti, a vi trebate da budete spremni da odreagujete. Sačuvajte prisebnost, budite odmereni i aktivni i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.

VAGA

Čini vam se da neki dogovori idu sporije od vaših očekivanja, ali nema potrebe da ovu situaciju požurujete. Bolje polako, ali sigurno. Postavite se odgovorno. Intenzivno razmišljate o svom emotivnom životu i pokušavate da pronađete rešenje.

ŠKORPIJA

Danas ostavite sve ostalo po strani i bacite se na dogovore sa saradnicima, ali i potencijalnim poslovnim partnerima. Možete ostvariti vrlo zadovoljavajuću komunikaciju. Isto važi i za emotivni segment – lepa reč i gvozdena vrata otvara.

STRELAC

Možete uraditi mnogo više od onoga što ste očekivali, pa ne oklevajte da ovu veliku današnju energiju i iskoristite. Jaka komunikacija sa osobom koja vam je srcu mila. Stvari se mogu pokrenuti sa mrtve tačke. Ne ustručavajte se i ne kočite sebe.

JARAC

Imate mogućnost da ostvarite dogovore od kojih biste mogli solidno zaraditi. Ne razmišljajte, pokrenite se – danas vam delovanje donosi korist. Ovo važi i za emotivni segment – pravi je momenat za priču sa osobom koja vam se dopada.

VODOLIJA

Konačno se nadate da su sve stvari došle na svoje mesto. Uspeli ste da neke nedoumice u svojoj glavi rešite i nema prepreka ka vašem cilju. Razmišljate kako da priđete osobi koja vam je privlačna i na koji način da ostvarite jaču komunikaciju.

RIBE

Iako je težina u poslu i dalje prisutna, veliku nadu vam daje komunikacija sa nekim ko vam obećava da će se zauzeti za vas i pomoći vam. Što se emotivnog dela tiče, ako ste razmišljali da li da se pokrenete prema nekome, odgovor je – da, vreme je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati