Horoskop

Direktno.rs

21. 10. 2022. 10:28 0

Kako se znaci ponašaju u preljubi

Kad je reč o ljubavi i vezi, nema ništa važnije od izgradnje poverenja među partnerima. Od razgovora do izlazaka i braka, poverenje u vašu vezu i partnera temelj je ljubavi koja može da traje zauvek.

Ali kad je to poverenje narušeno, posebno nečim poput neverstva, može biti gotovo nemoguće vratiti ga. Nažalost, može biti teško znati da li je neko iskren prema vama ili nije. Ako slutite da vam je partner možda neveran, karakteristike njegovog horoskopskog znaka bi mogle da vam pomognu da otkrijete ima li nekog sa strane.

Ovan: Prestaje da pokazuje ​​fizičku naklonost

Ovnovi su odvažni i najstrastveniji ljubavnici od svih znakova. Kad je reč o romantici i obasipanju voljenih osoba nežnošću, niko to ne radi kao oni.

Ovan će vas oboriti s nogu svojim šarmom i ponašati se prema vama kao da ste jedina osoba na svetu. Da ne spominjemo, ovaj lako zapaljivi znak voli seks i sve vezano za njega.

Dakle, ako primetite da dobijate manje oproštajnih poljubaca ujutru ili ne potencira maženje uveče pred televizijom, to bi mogao da bude znak da je naklonost vašeg Ovna prešla drugoj osobi.

Bik: Ne traže vaš savet i mišljenje

U početku je teško "dešifrovati" Bikove, ali kad vas bolje upoznaju, imaju tendenciju da se otvore. Kada ovaj tvrdoglavi zemljani znak pronađe partnera s kojim želi da bude na duge staze, možete biti sigurni da će vas pitati za savet i mišljenje o gotovo svemu.

Bik želi partnera čije mišljenje ceni i veruje mu, pa ako vam se odjednom čini da sve drži pod kontrolom bez vaše pomoći, možda je vreme da se zabrinete. Postoji velika verovatnoća da te odgovore traže od nekog drugog.

Blizanci: Kriju svoj telefon

Brbljivi i druželjubivi, ovi vazdušni znakovi koji vole zabavu neprestano proširuju svoje grupe prijatelja, hobije i lična interesovanja. Kada se nađete u vezi s Blizancem, oni su otvorena knjiga i vole da dele šta misle. Možete da očekujete ​​mnogo internih šala i glupih fotografija.

Međutim, ako primetite da je vaš partner odjednom postao jako tajanstven i krije svoj telefon, možda postoji razlog za zabrinutost. Velike su šanse da skrivaju neke "drske" poruke koje ne žele da vidite.

Rak: Imaju obrambeni stav i odbacuju sve što im ne odgovara

Izlazak s Rakom je kao izlazak s najboljim prijateljem. Ovi nežni i brižni ljudi poznati su po svom strpljenju, što ih čini izvrsnim životnim partnerima. Nije važno s kakvim se preprekama vas dvoje možete susresti, uvek možete da računate da će Rak razmišljati o svačijim osećanjima.

S jedne strane, tako je posebno lako znati kada su zainteresovani za vas i kada uživaju u vašem društvu. S druge strane, može biti zapanjujuće kada počnu da pokazuju ​​znakove obrambenog stava. Ako vaš partner koji je inače topao i pun ljubavi odjednom postane hladan ili čak odbojan, možda je umoran od "pažnje" tuđih osećanja.

Lav: Više se trude oko svog izgleda

Izlazak s Lavom nije za one sa slabim srcem. Ovi vladari scene privlače pažnju gde god krenu i vole da budu srce zabave. Međutim, uprkos svom tom "pauniranju", oni su vrlo odani partneri. Kada vas Lav voli, ima način da vas obasja svojim svetlom i podstakne vas da se osećate kao da ste centar svemira.

Međutim, ako se oseća necenjenim, ponosni Lav bi mogao da zaluta u tuđi zagrljaj. Možda bi trebalo da se zabrinete ako primetite da više izlaze nego inače i da se više trude oko svog izgleda.

Devica: Iznenada su promenili svoj raspored

Device su praktične u svom pristupu ljubavi i vrlo predvidljive u svojim vezama. Ono što vezu s Devicom čini tako prijatnom je to što uvek znate šta možete da očekujete. Kad kažu da će nešto učiniti, možete da verujete da će to učiniti bez podsetnika. Ne menjaju često rutinu i sklone su da se drže istih navika, hobija i dnevnog rasporeda.

Dakle, ako vaš partner Devica iznenada nije tamo gde je rekao da će biti ili postoji neobjašnjiva promena u njegovom rasporedu, postoji šansa da možda želi da promeni stvari, a status vaše veze mogao bi da bude jedna od stvari koju planiraju da promene.

Vaga: Hiperkritični su prema vašoj vezi

Vaga je znak veza. Kao pošten i uravnotežen horoskopski znak, znaju kako da podstaknu ljude da se osećaju viđenima i posebnima. Čini se kao da uvek znaju da kažu pravu stvar, zbog čega su neki od najboljih dugoročnih partnera od svih znakova.

Niko ne razume koliko je važno ohrabrivati ​​svoje voljene i bodriti ih kao Vaga. Stoga, ako ustanovite da vas vaš ljubavnik Vaga kritikuje, propituje ili je iz vedra neba pronašao pet problema s vašom inače skladnom vezom, možda pokušava da opravda svoje ponašanje.

Škorpija: Prestaju da vas uveravaju u detalje

Škorpije su misteriozni znaci Zodijaka, što ih u početku može učiniti zastrašujućim. Iako im energija njihovog vodenog znaka daje duboku emocionalnu stranu, potrebno je puno poverenja da bi se nekome otvorili.

Međutim, jednom kad su u vezi, možete očekivati ​​da će vam se Škorpije brzo otvoriti i da ćete im u neku ruku postati savetnici. Gotovo da ne mogu da ne podele svaki detalj o svojim snovima i željama s onima koje najviše vole.

Ali ako se iznenada osećate kao da niste u toku sa svime što se događa u njihovom životu, možda vam neće ispričati celu priču (jer će je ispričati nekom drugom).

Strelac: Prestaju da objavljuju ​​tvoje slike

Strelci su zabavni, veseli i spontani ljubavnici. A kad ovaj vatreni znak nađe partnera koji deli njihove strasti, to može biti najveća avantura od svih. Kad je Strelac zaljubljen za očekivati je da će na društvenim mrežama deliti niz fotografija zajedničkih trenutaka.

Međutim, ako prestanu da objavljuju fotografije, možda žele da sakriju to što rade.

Jarac: Odbijaju veće zajedničke kupovine

Jarci sporo ulaze u dugoročnu vezu. Za ovaj praktični znak ljubav je ulaganje u budućnost kao i sve drugo. I iako to ne zvuči super romantično, to je sjajan način da izgradite život s nekim. Kad ste u vezi s Jarcem, oni će vam dati sve na svetu, bez obzira na cenu.

Međutim, ako se čini da oklevaju oko neke zajedničke veće kupovine o kojoj ste već pre razgovarali - obratite pažnju. Možda se povlače i žele da udruže svoju imovinu s nekim drugim, piše MSN.

Vodolija: Radije bi provodila vreme s prijateljima

Vodolija je znak prijateljstva. Kada osvojite njihovo srce, brzo će vas upoznati sa svojim timom i pobrinuti se da postanete deo društva. Možete očekivati ​​da će romantična veza s Vodolijom izgledati kao da izlazite s najboljim prijateljem, a uz to dolazi i puno noćnih provoda s ljudima s koji su joj bliski.

Ali ako počnu da istraju u tome da sami izlaze ili provode vreme s prijateljima bez vas, postoji šansa da su se sprijateljili s nekim drugim.

Ribe: Postoji emocionalna distanca

Ribe su najveći sanjari Zodijaka, a ljubav je obično ono o čemu najviše maštaju. Slatki, osetljivi i emotivni, ne boje se da otvore svoje srce i podele svoje najintimnije misli sa svojim partnerom. Bilo da se radi o njihovim nežnim nadimcima za vas ili želji da pričaju o vama sa svojim bližnjima, Ribe znaju kako da pokažu svom partneru da je voljen.

Ako im odjednom nedostaje uobičajene topline i emocionalne otvorenosti, možda je vreme za brigu. Zar im stvarno ništa ne pada na pamet? Ili samo dele svoje tajne s nekim drugim?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati