Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

02. 07. 2022. 07:00 0

Bikovi promenljivo, Vage umorne

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Ovo može biti interesantan dan na poslu, jer ćete imati veliku pomoć i nekoga ko se može postaviti kao posrednik između vas i bitnog saradnika. Dobri trenuci u emotivnom segmentu, usmereni ste na partnera i on na vas.

BIK

Danas ste promenljivog raspoloženja i biće vam teško da se usredsredite na obaveze. Trenutno ste usmereniji na emotivni segment jer želite da vreme posvetite emotivnom partneru. Raščistite neke sitnice u odnosu koje vam smetaju.

BLIZANCI

Dosta neplaniranog posla. Malo neočekivano, jer ste se nadali da ćete sa najvećim obavezama već završiti. Moguće je da je papirologija u pitanju. Umor u popodnevnim satima, pa je pitanje da li ćete biti u fazonu za ljubavni sastanak.

RAK

Pokušaćete da odložite obaveze koje imate i da se posvetite sebi, ali i prijateljima i društvu. Dobra zabava u popodnevnim i večernjim satima, ali malo vremena za voljenu osobu. No, bitno je da ćete istinski uživati.

LAV

Danas ćete morati da nekako izbalansirate poslovne i lične interese, jer se prepliću i morate obaveze završiti na obe strane. Napravite dobar plan i organizujte se. Emotivno dobar dan, naročito za nova poznanstva i flertovanje.

DEVICA

Pokušavaćete da stignete sve – i da obavite ono što vam je poslovno važno, i da ispoštujete prijatelje, ali i da ne zanemarite voljenu osobu i njene potrebe. Uspećete da se organizujete i da svima posvetite dovoljno pažnje.

VAGA

Danas vas je uhvatio umor nakupljan u prethodnim danima, pa ćete gledati da se opustite. Ako imate obaveza, ovo će ići nešto teže i pokušajte da budete pažljivi, jer možete napraviti i propust. Opustite se u izlasku sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Danas se vaši planovi odvijaju na najbolji način i uspećete da završite sve ono što ste namerili. A namerili ste zaista puno toga. Doduše, na kraju dana ćete se osećati isceđeno. Čak i u takvom stanju želećete da izađete sa prijateljima.

STRELAC

Mnogo toga biste trebali da završite od posla, ali vas očekuju i obaveze koje se vezuju za kuću, pa nećete znati na koju stranu pre da se okrenete. Nemojte samo preplitati ove obaveze, jer ćete uneti zbrku sami sebi. Odmorite se uz voljenu osobu.

JARAC

Imate velike planove za emotivni susret sa partnerom ili sa osobom koja vam je jako privlačna i sa kojom održavate kontakt. Pitanje je da li ćete to uspeti da uklopite sa poslovnim obavezama koje će u poslednjem trenutku iskrsnuti.

VODOLIJA

Ako imate poslovne obaveze ili ćete ih odraditi na brzinu, ili ćete pokušati da ih završite iz kućnog ambijenta. Ono što vam je danas potrebno jeste da sebi priuštite dovoljno odmora i relaksacije, još bolje – u društvu voljene osobe.

RIBE

Iako je ovo dan kada možete dosta uraditi po pitanju komunikacije sa saradnicima, ipak je pitanje da li ćete želeti da svoje vreme u potpunosti uložite u posao. Ipak ćete dobar deo dana iskoristiti za druženja i za razgovore sa dragim osobama.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati