Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

05. 12. 2022. 06:00 0

Bikovima odlično, Blizanci u obavezama

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Danas imate veliku podršku i od strane saradnika – posebno ako su u pitanju ženske osobe. Nešto veći troškovi za kuću ili članove porodice mogu vam isprazniti novčanik. Mogućnost intenzivnijeg, tajnog kontakta sa nekim koga znate preko posla.

BIK

Odličan dan je pred vama. Imate jaku inicijativu i energiju, što nekim kolegama ili saradnicima može zasmetati. Zato, imajte takta u kontaktima sa drugima. Mnogo očekujete od osobe koja vam se dopada ili od partnera – strasti postoje, ali postoji i tenzija.

BLIZANCI

Obaveza je dosta, a vaše raspoloženje da ih obavite na vreme baš i nije na nivou. Osećate se istrošeno i teško hvatate korak sa onim što morate obaviti. Postoje sumnje i nedoumice u vezi voljene osobe. Nisam sigurna da je vaša intuicija ovog puta u pravu.

RAK

Danas se svi mnogo oslanjaju na vas i očekuju da ih vi usmerite ili predvodite. To vam sa jedne strane imponuje, ali sa druge – oduzima vam previše vremena i troši vas. Sa voljenom osobom ste čas na ratnoj nozi, čas u ljubavi.

LAV

Ne znate da li da se radujete vestima koje dolaze do vas. S jedne strane, one su odlične za vaš poslovni život, ali sa druge – oduzeće vam vreme, kojeg ionako imate premalo. Ne uspevate da uskladite poslovne i privatne obaveze i partner je neraspoložen.

DEVICA

Jako ste nestrpljivi i ne možete da dočekate da se neke stvari pokrenu. Čini vam se da što više žurite, sve sporije ono oko vas funkcioniše. Ako ne danas, a ono od sutrašnjeg dana – imaćete razloga za radovanje. Emotivno je situacija mirna.

VAGA

Iako je ovo za vas poslovno naporan period, ipak se osećate pozitivno i dobro jer vidite da ste pri kraju sa rešavanjem vama bitnih pitanja. Dan je dobar za zaradu, samo gledajte da ne potrošite sve impulsivno. Prija vam nečije angažovanje oko vas.

ŠKORPIJA

Ukoliko danas ulazite u iole žučniju „razmenu mišljenja“ potrudite se da imate zaista dobre argumente. Oni sa kojima ste u kontaktu su teški i zahtevni, pa će biti komplikovano pronaći zajednički jezik. Neko danas mora popustiti – ili voljena osoba ili vi.

STRELAC

Na granici ste strpljenja po nekim pitanjima. Imate osećaj da tapkate u mestu ili da vas situacije vraćaju konstantno korak unazad. Trenutno ne vidite rešenje nekih pitanja. Sačekajte, doći će ubrzo. Partner se trudi da vam se prilagodi i razume vas.

JARAC

Dobar i kvalitetan dan je pred vama, u kojem ćete na lakši način uspeti da rešite mnoge situacije koje vas okupiraju. Oni oko vas možda nemaju strpljenja, ali vi ga imate i funkcionisaćete u svom ritmu. Dobar odnos sa partnerom, razumevanje i sklad.

VODOLIJA

Vi ste danas razapeti između privatnih i poslovnih obaveza i pokušavaćete da ih uskladite koliko god je to u vašoj moći. I jedan i drugi segment će funkcionisati, uspećete da se organizujete kako treba. Trenutno je neko zatišje sa voljenom osobom i to vam odgovara.

RIBE

Tempo ovog dana je jak ali vam to odgovara jer ste u pokretu i osećate se aktivno. Malo povedite računa u komunikaciji sa drugima, možda jeste u pravu ali to što imate recite na mekši i suptilniji način. Lep susret sa voljenom osobom će vas oraspoložiti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati