Horoskop

Direktno.rs

18. 05. 2021. 18:59 0

Pun Mesec u Strelcu: KOLAPS za 4 znaka

Kao i svaki pun Mesec, koji donosi emotivnu kulminaciju, tako će biti i 26. maja kada bude pun u vatrenom znaku Strelca.

Pun Mesec zaslužan je za nagomilavanje svih onih emotivnih stanja koje nam prave probleme, tako da je to nešto čega svakako moramo da oslobodimo u danima koji dolaze.

Pun Mesec je pravi izazov i test za sve ljude, jer nas tera na donošenje odluka koje mogu da budu pogrešne u momentu kada se dešava ovaj astro fenom na nebu.

Poenta je da se suzdržimo od nagomilanih emotivnih stanja koje nam stvaraju probleme i ne donesemo odluke koje mogu da budu pogrešne.

Pun Mesec biće težak za Strelčeve, Blizance, Device i Ribe.

STRELAC – Kako je pun Mesec u vašem znaku, to će biti pravi izazov jer treba da donesete odluku koja može da vam promeni život. Iako će vam se to činiti neizbežno, probajte da sačekate nekoliko dana kako biste izbegli komplikacije. Ovo će doprineti tome da se osećate sluđeno i osetljivo. Očekuje vas poplava emocija koje nećete moći da svaladate.

BLIZANCI – Pun Mesec donosi vam emotivnu krizu, naročito ukoliko ste u braku. Ovo je partnerska kriza i imaćete nejasan odnos sa osobama koje volite. Iako će vam delovati da partner vrši pritisak za vas, istina je da ćete biti preosetljivi i da nećete moći da podnesete stanje kroz koje prolazite. To će proći, pa će sve delovati drugačije iza 26. maja.

DEVICA – Zbog punog Meseca u Strelcu, bićete opterećeni zbog dešavanja u porodici. To će se odnositi najverovatnije na jednog od roditelja, pa će vam ujedno i doneti brige. Nekim Devicama pun Mesec u Strelcu može da donese potrebu za preseljenjem.

RIBE - Treba da se naoružate strepljenjem na poslu, jer pun Mesec se u vašem slučaju odnosi na to. Možete da očekujete preokret na poslu koji vam neće odgovarati. Budite mudri i vodite računa kako reagujete na promene koje dolaze na radnom mestu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati