Slobodno vreme

Direktno.r [ Izvor: Mediji ]

20. 02. 2022. 19:26 2

Delio savete o modi i medicini, dobio užasne komentare

Ovih dana je na društvenim mrežama glavna tema TikTok profil dečka po imenu Andreja. On za sebe kaže da je budući doktor, ali pored medicine, velika strast mu je i moda - sudeći makar po sadržaju njegovih društvenih mreža. Na TikToku i Instagramu redovno sa pratiocima deli savete iz oblasti mode, ali i kozmetike, što nije prošlo nezapaženo. Međutim, kako to obično bude na internetu, uz armiju ljudi koja ceni njegov sadržaj, pojavila se još veća armija spremna da pozove na linč.

Komentari kojima je "počašćen" ispod ovakvih tvitova nisu za prenošenje jer ih niko sa zrncem pristojnosti u sebi ne bi ni pomislio, a kamoli rekao naglas.

Andreja, inače, pored saveta za negu i modu deli i savete iz oblasti medicine.

Na njegovom profilu nema nikakve drame - svaki snimak je ili u službi edukacije ili u službi zezanja i humora koji nikog ne vređa. Mislili biste da nakon listanja takvog sadržaja sa profila ovog dečka odlazite inspirisani da uradite nešto lepo, ali prevarili biste se, pa je ovaj momak završio na Tviteru uz gomilu podrugljivih komentara i uvreda.

Preispituje se sve u vezi sa njim, sa naglaskom na seksualnu orijentaciju, a neumesnih komentara ima bezbroj. Ipak, ima i onih koji tako ne misle.

- Iz ovog momka vrišti samopouzdanje i simpa je skroz tako da ZorEne, nastavi da mu laješ pod prozor dok on lakira nokte - napisala je jedna devojka na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati