Slobodno vreme

Direktno.rs

19. 10. 2021. 16:21 2

4 znaka da imate staru dušu: Prepoznajete se?

Ljudima sa starim dušama su kao stari mudraci. Već kao mala deca deluju zrelo za svoje godine, sve ih zanima, nisu sklona životu po zadatim pravilima, često samuju i razmišljaju o svemu.

To su pojedinci koji ne vole da žive po usvojenoj društvenoj normi zbog čega često drugima deluju kao čudaci. Ako kojim slučajem pokušaju da se prilagode većini da bi bili prihvaćeni - to ih samo čini nesrećnim i sklonim patnji.

Osećaju potrebu za samoćom

Oni se pune pozitivnom energijom kada su sami i tako se oporavljaju od svega što ih je psihički iscrpelo. Samoća im je važna za duhovno zdravlje.

Ako neko vreme ne uspevaju da dvoje vreme da budu sami sa sobom, onda mogu postati toliko iscrpljeni da se razbole.

Njihova potreba za samoćom može drugima da deluje čudno , te im često prigovaraju da nisu druželjubivi, da su sebični itd.

Imaju želju za stalnim duhovnim rastom

Duhovni rast i širenje vidika važnije im je od sreće i prijatnog života. Čak su ponekad spremni da prođu kroz bol, patnju i depresiju samo da bi saznali nešto više o sebi.

Skloni su riziku i avanturama za koje drugi smatraju da nisu mudra odluka. Ali, igranje na sigurno za njih je izuzetno dosadno. Oni žele da iskuse život pun uspona i padova, patnje i radosti.

Imaju jaku intuiciju

Još od mladosti imaju moć da dobro pročitaju ljude, imaju veoma razvijenu intuiciju. Samo za nekoliko minuta dok posmatraju interakciju nekog čoveka mogu da prepoznaju njegov karakter, kakav mu je stil života, da li laže, pokušava li da manipuliše, ima li skrivene namere, da li je tužan, ima li velikih problema u životu...

Osećaju energiju kojom zrači neko bilo da je pozitivna ili negativna. Oni kao da imaju softver koji im omogućava da gledaju okolo i preuzimaju podatke o drugim dušama, njihove misli i energiju.

To je zato što su njihove duše kroz istoriju dosta bile u različitim ljudima i mnogo toga su videle, proživele i naučile. Ljudi sa starim dušama češće su posmatrači nego učesnici i tada se osećaju najugodnije.

Beže od zadatih društvenih normi

Za njih je život po društvenim pravilima vrlo dosadan. Nisu skloni grupama kao većina ljudi, već alternativnom načinu razmišljanja i življenja čime ostavljaju utisak čudaka na ostale ljude.

Beže od praznih razgovora i tračarenja - to im je gubitak vremena i energije. Cene putovanja i boravak u prirodi.

Zahvalni su na malim stvarima- odlazak na neko novo mesto ili u prirodu njima znači više od materijalnih dobara.

Svesni su da je život prolazan i da ih gomila materijalnih stvari neće duhovno ispuniti kao putovanja, šetnje šumom, gledanje u zvezde itd, piše The Earth Child.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati