Slobodno vreme

Direktno.rs

15. 11. 2020. 06:30 0

TEST ličnosti: Kakve vas promene čekuju iza ćoška

Sve što treba da uradite je da dobro pogledate ilustraciju i odgovorite na pitanje čije lice ste prvo ugledali: muškarca ili žene?

Ako ste prvo ugledali ženu:

Ako ste prvo ugledali ženu to znači da vas čeka velika sreća. Možete da očekujete radosna zbivanja u privatnom životu i profesionalna postignuća.

Vi ste optimistična i znatiželjna osoba. Možete biti impulsivni i često delujete na osnovu trenutnih nepromišljenih odluka. Osim toga, uživate da pomažete drugima i volite da volontirate. Vi ste jaki i odlučni i na vašem putu vas ne može zaustaviti nikakva prepreka.

Savetujemo vam da slušate povratne informacije i podelite probleme s onima oko vas kako biste postali bolja osoba.Ako ste prvo ugledali muškarca:

Lice muškarca predstavlja promene u ljubavnom životu. Ubrzo će se u vašem životu pojaviti osoba s kojom ćete provesti mnoge srećne trenutke.

Vi ste mirna, istinoljubiva i verna osoba. Drugi ljudi vas smatraju pouzdanom osobom. Štaviše, vi ste prirodni vođa koji može da preuzme inicijativu kako bi vodio grupu u pravom smeru.

Koristite razum kako bi postigli svoj cilj, a to vas čuva od nerazboritog delovanja. Možete biti perfekcionista, što može biti izvor vašeg stresa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati