Slobodno vreme

Direktno.rs

17. 10. 2020. 16:28 0

"Toliko sam dlakava da zato nikad nisam imala dečka"

Hana je dlakavim izgledom šokirala čak i voditelje britanske emisije "Body Fix", a zbog gustih i crnih dlaka od pupka do grudi imala je problema sa samopouzdanjem i nikada nije imala dečka.

Hanin "sramotni problem", kako ga je nazvala, do sada joj je uskratio mnogo toga u životu - zbog njega nikada nije imala hrabrosti da nosi bikini ili da nađe dečka, prenosi "The Sun".

Naime, devojka se zbog ovog problema prijavila za britanski šou za ulepšavanje, nadajući se da će joj oni pomoći da povrati samopouzdanje i da se reši dlaka. Dlake na stomaku i grudima zaista su bile izuzetno guste i duge, čak toliko da su ličile na muškarce.

Dlake su joj se čak pojavile i na dekolteu, pa je zbog toga morala da bira određenu odeću koja će ih prikriti.Čak i kada bi joj momci prišli, Hana ih je do sada odbijala jer je želela da izbegne suočavanje sa "groznim trenutkom“ u kojem bi je dodirnuli ili videli dlake.

- Bila sam toliko osramoćena zbog dlaka da nisam želela ni da razgovaram sa majkom o ovom problemu - priznala je. Pored dlake na telu, imala je i dlačice na licu, ali na sreću nešto tanje i svetlije.- Što se tiče života leti, možete da zamislite kako se osećam, nikada nisam bila u bikiniju. I naravno ovaj problem je uticao na moj ljubavni život, nikada nisam bila na dejtu ili imala ozbiljnu vezu - priznala je.

Voditelji emisije ostali su u šoku kada je Hana podigla majicu i pokazala im pupak i ceo gonji deo tela. Hana je do sada isprobala razne vrste depilacije, kao i čupanje pincetom, ali ništa nije rešilo ovaj "čupavi problem".

Tim je pozvao medicinskog stručnjaka doktora Ešoa da se uhvati u koštac sa ovim problemom. Prvo je obrijao dlačice, a potom je laserom uklonio korenje dlaka.

Potpuno ih je odstranio i garantovao joj da joj se neće vratiti, a Hana je iz emisije izašla presrećna i puna samopouzdanja.

- Prvi put ne moram da brinem da li će neka dlaka proviriti i šta će ljudi misliti o meni - rekla je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati